Kind krijgt klappen aan Bagijnesingel

Getuigenoproep

Zwolle – Op de Bagijnesingel is dinsdagmiddag 10 april rond 15.30 uur een 7-jarige jongen mishandeld door een nog onbekende man. De jongen liep over straat, toen hij werd aangesproken door een man op een fiets. Deze vroeg hem iets, waar hij het antwoord niet op wist. Vervolgens kreeg de jongen klappen in zijn gezicht. Toen de jongen aanbelde bij een voordeur en deze open werd gedaan, ging de man er snel vandoor. 

 

politie_logo_4.jpg

Het signalement van de man luidt: getinte huidskleur (mogelijk zongebruind), donker haar tot op oren, stoppelbaard (donker met grijs), stoffen cowboyhoed (bruin), stoffen jas (rood) heupmodel, rode broek, 1.75-1.80m lang, normaal tot gezet postuur. Hij reed op een rode racefiets met een geel zadel met zwarte strepen. Getuigen of mensen die de man menen te herkennen aan het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Rode jas en cowboyhoed zou al genoeg info moeten zijn.
    Volgens mij heb ik deze individu wel eens zien fietsen op de pannenkoekendijk………

  2. is dat niet die zwerver die draagt ook ook een hoed en een rode gebreide jas.zit vaak op het hoekje vande melkmarkt met zijn hondjes en muziek te maken…is niet getint.

Reageer