Sportieve start Week van de Verbinding

Zwolle – Burgemeester en wethouders nemen dinsdag 17 april deel aan de Zwolse Verbindingsspelen 2012. In teams gaan zij een sportieve strijd met elkaar aan tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten.

De teams bestaan uit diverse organisaties uit de stad en worden aangevoerd door de teamcaptains: burgemeester en wethouders. Deelnemende organisaties zijn: Leger des Heils, (speciaal) basisonderwijs, WijZ, voortgezet onderwijs, vertegenwoordigers van Zwolse sportorganisaties en ondernemers. Bent u benieuwd wie er met de Verbindingsbeker vandoor gaat? Kom dan naar de Verbindingsspelen en moedig uw favoriete team aan. Wilt u niet alleen toekijken, maar zelf ook in beweging en verbinding komen? Doe dan mee met de gezamenlijke warming up.

Waar?

Sportpark de Verbinding,

Sportlaan 4, in Stadshagen

Wanneer?

Dinsdag 17 april 2012

Hoe laat?

Warming up: 10.30 uur

Sporten: 10.45 – 12.00 uur

De Verbindingsspelen vormen de opening van de Week van de Verbinding. Tijdens deze week maakt het college van B&W de gebruikelijke agenda vrij en gaat op zoek naar verbinding met inwoners, ondernemers, jongeren, verenigingen en scholen in de stad. Het college legt bezoeken af, maar is ook aanwezig bij een aantal openbare bijeenkomsten. De Verbindingsspelen is één van die bijeenkomsten.

Er is gekozen voor sport, omdat 2012 een jaar is van veel sportieve evenementen. Londen heeft in juli/augustus 2012 de Olympische Spelen, Polen en Oekraïne het EK Voetbal in juni en Zwolle de Verbindingsspelen op dinsdag 17 april 2012! En bovendien: sport verbind.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.weekvandeverbinding.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer