Begeleid theaterbezoek voor Zwolse senioren

Zwolle – Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren. De stichting verzorgt sinds 2008 theaterarrangementen in de regio Zwolle in samenwerking met Odeon De Spiegel Theaters, De Verhalenboot en het Filmtheater Het Fraterhuis. Het theaterprogramma van 3e kwartaal Stichting Vier Het Leven is woensdag bekend geworden.

samen_genieten.jpg
Eigen foto

Stichting Vier het Leven organiseert door heel Nederland compleet verzorgde sociaal culturele activiteiten voor ouderen, en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ zetten meer dan zeshonderd vrijwilligers zich tijdens theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. Einddoel is het verwezenlijken van een sprankelende ervaring waar de ouderen nog lang van nagenieten. Stichting Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk. Sindsdien heeft de stichting zich ontwikkeld tot een landelijke organisatie van formaat. Namen in 2006 nog zeshonderd ouderen deel, in 2011 zijn dat er naar verwachting zesduizend.

Op 8 december 2008 werd Stichting Vier het Leven beloond met de prijs voor ‘meest innovatief en communicatief krachtig plan’. Meer informatie over Stichting Vier het Leven: www.4hetleven.nl. Senioren die een arrangement willen reserveren of meer informatie wensen, kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035 – 52 45 156. Op dit nummer kan men ook het volledige programma voor het 3e kwartaal van het nieuwe theaterseizoen opvragen.

Artikel delen:

Reageer