Extra tribuneplaatsen voor thuisduel FC Zwolle

Zwolle – Nadat dinsdag al een eerste begin was gemaakt met het plaatsen van een extra tribune in het FC Zwolle Stadion was deze tribune woensdag al goed zichtbaar.

11-04-2012_noodtribune_fc_zwolle_02.jpg

De tijdelijke tribune die ongeveer 900 extra zitplaatsen in het stadion moet bieden werd speciaal geplaatst voor het belangrijke thuisduel a.s. vrijdag tegen FC Eindhoven. Bij winst kan FC Zwolle kampioen worden. Naast deze tribune zal er vrijdagavond op 40 meter hoogte ook een kleine tribune zijn. Slechts 6 personen kunnen door een actie van Jupiler via een hoge kraan op een bank genieten van de wedstrijd. Er zijn overigens geen kaarten meer voor de wedstrijd te krijgen!

11-04-2012_noodtribune_fc_zwolle_01.jpg

11-04-2012_noodtribune_fc_zwolle_03.jpg

Artikel delen:
Reacties 16
  1. zo moet dat hele stadion eruit zien, lekker dicht op het veld. Dan is de beleving toch een stuk intenser zowel voor de supporters als de voetballers.

  2. En volgend seizoen liefst Noord, Oost en Zuid die naar beneden worden doorgetrokken. Dan lijkt het echt op stadion van Roda. Want daar moest het volgens mij op gaan lijken bij de bouw van dit stadion.

  3. Hoop dat die noodtribune goed en stevig in elkaar zit en gecontroleerd wordt op veiligheid .Als straks bij een doelpunt er tientallen mensen op staan te springen en het stort in dan kunnen lelijk bekneld raken tussen dat staal.Verder veel succes met het cluppie

  4. @Pieters

    waarom zou die tribune niet gecontroleerd worden op veiligeheid? Alsof ze een drama kunnn gebruiken als half Nederlad de ogen op je gericht heeft.

Reageer