Feestelijkheden rond kampioenswedstrijd FC Zwolle

Zwolle – Komende vrijdag speelt FC Zwolle om het kampioenschap van de Jupiler League. Het stadion was razendsnel uitverkocht en de animo was nog veel groter. Het belooft een hele speciale dag te worden voor FC Zwolle en al haar supporters. Om dat het natuurlijk erg druk zal worden roept de Supportersclub iedereen op heel vroeg naar het stadion te komen.

Om 16.00 uur opent de supportersclub haar deuren voor alle FC Zwolle supporters. Niet alleen de deuren, maar ook op het plein voor het Jupiler Supporterscafé is iedereen welkom. Om de sfeer extra te verhogen zal er voor de wedstrijd al live muziek zijn. De zeer bekende feest DJ Pim (van Wipneus en Pim) zal live komen draaien. Om 19.00 is er een live optreden van Wimmie, bekend van 'Als Zwollenaar ben ik geboren'. Voor de interne mens wordt ook gezorgd. Er zal een extra tapwagen/punt buiten geplaatst worden voor een drankje. Natuurlijk staan de vrijwilligers ook binnen klaar om de supporters van een drankje te voorzien. Het plan is om ook nog een snackkar te organiseren zodat er ook wat gegeten kan worden. Kortom alle reden om vroeg naar het Jupiler Supporterscafé te komen en daar een knalfeest te houden.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Die hebben ze al enige tijd geleden gevonden met ART kerel! Deze trainer gaat Zwolle op een prachtige manier laten promoveren en zet Zwolle straks stevig neer ergens rond de 12e of 13e plek.

  Forza ART!!! En Forza Zwolluuuuhhhh

 2. Zou de supportersvereniging weten dat er nog een kleine kans is dat ze geen kampioen worden, en een zeer redelijke kans dat ze as. vrijdag dat nog niet worden? 😉

 3. Bericht door Japser, op 12 april 2012 om 16:17
  Zou de supportersvereniging weten dat er nog een kleine kans is dat ze geen kampioen worden, en een zeer redelijke kans dat ze as. vrijdag dat nog niet worden?

  Jasper wat ben jij een negatief ventje, ben je ook zo op je werk?
  De kans is in ieder geval groter dat ze wel kampioen worden.
  Maar opdat jij een eigenwijs ventje bent, ga je op de negatieve toer.
  FC ZWOLLE :D:D:D

 4. Negatief? Realistisch heet dat.

  FEIT: als FC Zwolle de laatste 3 wedstrijden verliest, en Sparta wint alles, wordt FC Zwolle geen kampioen. Ergo, er is een kleine kans dat ze geen kampioen wordt. Kleine kans dus, ik zie het niet gebeuren 🙂

  OBSERVATIE: FC Zwolle moet vrijdag tegen Eindhoven, die nu op plaats 3 staan. Ja, ze hebben afgelopen weekend een dreun gekregen, maar ze hebben het afgelopen jaar bijna net zo goed gedaan als FC Zwolle. Daarbij is de druk voor de spelers van FC Zwolle door alle activiteiten rond het kampioenschap waarschijnlijk erg hoog. Al met al zit er dus een redelijke kans in dat FC Zwolle as. vrijdag niet wint, maar gelijk speelt of verliest. In dat geval wordt pas volgende week of de week erna duidelijk wie er kampioen wordt.

  2de OBSERVATIE: In de berichtgeving rond het kampioenschap krijg ik het idee dat er een grote groep mensen reageren alsof het een vaststaand feit is dat FC Zwolle vrijdag wint. Ik vind dat ietwat onrealistisch.

  CONCLUSIE: Gebasseerd op cijfers, statistieken (stand van de 1ste divisie) en observaties, vraag ik mij af of de supporters/vereniging misschien niet iets teveel uitgaat van een zekere overwinning 🙂

  Verder niks 🙂

  Maar, ik help het ze hopen hoor. Ondanks alles 🙂

 5. helemaal met jasper eens is niks aan toe te voegen. en hoop mochten ze verliezen ze dan ook zo vrolijk en feestelijk blijven als ze nu zijn. maar we zullen zien:)wens iedereen een feestelijke dag toe en fijne wedstrijd.:)

 6. :D:D jongens ik roep iedereen op om morgen allemaal naar het cafe t fluitje tegaan want laten we eerlijk wezen dat is de fczwolle cafe hum verdienen het ze stonden altijd klaar voor de suporters dus vanavond en zaterdag ;):D:Dfeedt we worden kampioen

 7. @Blaagje, dit is wel via Twitter verspreid, via de volgers van FC Zwolle. Dit hebben ze gedaan zeggen ze om eerst hun trouwe volgers de kans te geven de allerlaatste kaarten te kopen.

 8. ok dan heb ik niks gezegd ingrid. en kan me er iets bij voorstellen dan. al wist ik het gistermiddag al:P maar goed ik ben geen echte zwolle fan. maar hoop wel beetje dat ze kampioen worden, wandt dan komt mijn cluppie ook weer eens hier na jaren hahaha. maar iedereen fijne wedstrijd gewenst ik zie het wel op tv warm en met drankje zie ik alles wat er gebeurt overal:)

Reageer