Exclusieve show Fink in uitverkocht Hedon

Zwolle – Ooit als talentvolle DJ omarmd in de techno- en triphopscene om vervolgens een immens publiek te bespelen op een akoestische gitaar. Fink koos voor een drastische carrièreswitch en veranderde zijn muziekstijl abrupt. Met succes want na optredens op o.a. Lowlands is zijn exclusieve show in Zwols poppodium Hedon op zondag 22 april al maanden uitverkocht.

Na enkele Triphop EP’s en het door danceliefhebbers goed ontvangen Technoalbum Fresh Produces besluit Fin Greenall, alias Fink, het over een compleet andere boeg te gooien. De DJ-set wordt ingeruild voor een akoestische gitaar en in 2006 verschijnt het album Biscuits For Breakfast, een plaat vol meeslepende folkliedjes in minimale bezetting geleid door de donkere stem van Greenall. Inmiddels is het alweer tijd voor het vierde album van Fink als zijnde singer- songwriter en is hij al net zo geliefd als singer- songwriter als dat hij was DJ en producer. Zo wist de man op Lowlands 2011 iedereen in de India tent mee te krijgen met zijn adembenemende optreden en kreeg Fink de menigte in verroering met een prachtige uitvoering van de single Yesterday Was Hard On All Of Us.


Rachel Seramanni

De beeldschone Rachel Seramanni uit de Schotse Highlands is nog maar 19 lentes jong. Hetgeen zich vertaalt in de mooiste en meest dromerige liedjes. De singer- songwriter treedt solo op en bepaalt de sfeer van de avond. Daarmee zijn de eerste contouren op het canvas neergestreken, welke op deze avond op bijzondere wijze wordt gevuld.FINK

support: RACHEL SERAMANNI

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 22 april
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 20,00 (uitverkocht)
Let op: dit optreden is helemaal uitverkocht. Hedon raadt ten strengste af kaarten via andere (secundaire) partijen te kopen. Het gaat hier veelal om ticketbedrijven die woekerprijzen vragen en in veel gevallen niet kunnen leveren.

Artikel delen:

Reageer