Volleybalmeiden Morgenster naar finale School Moves

Zwolle – Een aantal meiden uit groep 5 van de Zwolse basisschool de Morgenster heeft zich tijdens het School Moves Volleybaltoernooi (SMV) te Vriezenveen geplaatst voor de landelijke finales te Houten op 9 juni. Een prachtige prestatie van deze meiden, allemaal bestaande uit Bas Autowas speelsters.

kampioenen_026.jpg
Vlnr: Maryléne Görtz, Hester Balster, Noa v.d. Weerd, Quereen Blom, Lynn v.d. Weerd, Finn Riksman en Indira Tuten. Foto: Mirna Tuten.

De andere Zwolse basisscholen die zich geplaatst hebben voor de provinciale finales nav het scholenvolleybaltoernooi georganiseerd door Volleybalvereniging Bas Autowas zijn; De Vlieger groepen 4 en 7, de Morgenster groep 5, De Sprankel groep 6 en de Wendakker groep 8. Woensdagmiddag 11 april zijn in sporthal de Stamper de provinciale finales van het SMV gespeeld. Scholen uit Geesteren, Ootmarsum, Zwolle, Mariënheem, Tilligte, Almelo, Ommen en Vriezenveen streden om de titel van provinciaal kampioen. Onder toeziend oog van het massaal toegestroomde publiek, werd er gespeeld op verschillende niveaus door kinderen uit de groepen 4, 5, 6, 7 en 8. Het was duidelijk dat de teams zeer aan elkaar gewaagd waren en dat het eigenlijk een kwestie was van wie de minste fouten wist te maken.

De teams die zich kampioen van Overijssel mogen noemen zijn: Aloysius uit Geesteren (niveau 6) – Rehoboth uit Vriezenveen (niveau 4) – Antonius uit Mariënheem (niveau 3) en de Morgenster uit Zwolle (niveau 2).

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De meiden van de Morgenster waren echt super! Het was enorm spannend maar ze speelden vooral met veel plezier! 9 juni mogen ze naar de Nederlandse kampioenschappen van het School Moves Volley! Toptoptoppers!!:D:D:D


    ⚠️ Meld

  2. Het was een supermiddag. Goede organisatie en vooral sportieve volleyballers die goed aan elkaar gewaagd waren. Meiden van De Morgenster. Super gedaan!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.