Foto-tentoonstelling Waterspiegel in IJsseltoren

Zwolle – In de IJsseltoren aan de Grote Voort in Zwolle is donderdagmiddag de foto-tentoonstelling Waterspiegel van Niek Michel geopend. De opening werd verricht door Joost Overbeek. De expositie zal tot en met 22 juni 2012 in de markante kantoortoren te zien zijn.

12-04-2012_foto_expositie_waterspiegel_ijsseltoren_03.jpg

De werkzaamheden van de geboren Zwollenaar bestaan uit fotografie opdrachten voor bedrijven en instellingen en theatergroepen. Daarnaast krijg Michel opdrachten om fotografie toe te passen in ontwerp opdrachten. Soms gebonden opdrachten en soms een kunst toepassing. Het andere deel van de werkzaamheden bestaat uit les geven (workshops) in en over fotografie. Michel doet dat onder andere voor het Kröller Müller Museum, Het CODA Apeldoorn en het Museum voor Moderne Kunst Arnhem en Het Valkhof in Nijmegen.

12-04-2012_foto_expositie_waterspiegel_ijsseltoren_01.jpg

12-04-2012_foto_expositie_waterspiegel_ijsseltoren_02.jpg

12-04-2012_foto_expositie_waterspiegel_ijsseltoren_04.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Wanneer eens een expositie van onze WLZ fotograaf Harry, met zijn geweldige foto's, of is die er al eens geweest, en heb ik dat gemist.

 2. @ Ingrid, goed idee. Vandaag 21 jaar geleden schoot ie (voor ons) ook veel unieke, bijzondere en kwaliteitsrijke platen op originele locaties. Wat was het heerlijk weer toen 8)

 3. @Dick, lijkt me echt leuk wanneer er een tentoonstelling van Harry's foto's komt. Maar misschien is dit wel niets Harry's ding.

 4. Nu krijg ik het idee dat dit Harry's foto's van het werk van Niek Michel zijn. Beetje verwarrend zo. Harry kan ook knappe plaatjes schieten, maar dit zijn volgens mijn plaatjes van plaatjes. 😉

 5. @ Ingrid, weet ik niet. Heb hem al te lang niet gezien. Maar denk ut wel, hij zou in elk geval voor smeuïg commentaar kunnen zorgen. Vrouw Harry (vrouw E.) zou enkele van haar vermaarde vlechtfoto's kunnen etaleren 😉 Aan kwalitatief hoogstaand materiaal zal het niet ontbreken.

  Oh Wilbert, zou kunnen :):):)

 6. @Wilbert, ik denk dat inderdaad ook dat dit plaatjes van plaatjes zijn. Maar daardoor dacht ik wel waarom heeft Harry nog nooit een eigen foto tenstoonstelling gehad. In het HCO lijkt mij wel een leuke plek.

 7. Dit zijn inderdaad foto's gemaakt op de foto- tentoonstelling en zijn het werk van Niek Michel.
  Dus dit zijn helaas geen orginele foto's van mij.

Reageer