Het weer: April doet (weer) wat hij wil

Zwolle – Wat valt er nog te zeggen over de woensdag? Hagel, klap onweer, cumulus Tuba wolk  en deze foto  uit Zwolle-Zuid. Hoewel op diverse plaatsen in de stad het even 'wit' is geweest viel het qua hoeveelheid neerslag nog wel mee. Meteozwolle heeft in totaal 0.6 mm neerslag geregistreerd. Voor de nacht van donderdag op vrijdag spelen opklaringen en een minimumtemperatuur rond de 1 graden de hoofdrol. De wind is zwak uit westelijke richting. Vrijdag begint met kans op mist die in de loop van ochtend oplost. Daarna perioden met zon en maximumtemperaturen die oplopen naar 11 graden. Zoals vaker deze week ontstaat in de loop van de middag kans op een enkele regenbui. De wind is zwak, uit westelijke richting draaiend naar noord.

20120413_weerfoto_dieze_oost.jpg  Dieze-oost 

Voor de voetbalfans in het Oosterenk-station vrijdagavond ziet het er dus goed uit qua weersvoorspelling. De rest laten we graag over aan trainer, spelers en supporters van FC Zwolle. De zaterdag verloopt wederom wisselvallig en de maximumtemperatuur blijft met 12 graden onder het gemiddelde voor de maand april. 

20120413_weergrafiek.png
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dank !
    Het FC Zwolle logo staat er niet voor niets 🙂

    Op de lange termijn lijkt het eind van de maand beter te worden met de temperatuur, maar dat is echt lange termijn en dus een grote mate van onnauwkeurigheid.

Reageer