Mantelzorgers voor 5 euro naar het theater

Zwolle – Zwolse mantelzorgers en vrijwilligers in zorg en welzijn (en hun partner) kunnen kaarten bestellen waarmee ze voor 5 euro naar het theater kunnen. De actie loopt tot en met 8 juni 2012. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.  De actie is georganiseerd door Sociëteit Cortegaerdt en heeft als doel Zwolse mantelzorgers en vrijwilligers in zorg en welzijn te bedanken voor hun inzet.

In totaal stelt Sociëteit Cortegaerdt, een exclusieve ontmoetingsplaats voor liefhebbers van cultuur, 700 kaarten beschikbaar. De vrijwilligers en mantelzorgers mogen ook hun partner met korting meenemen. Bovendien is het mogelijk om de voorstellingen met een groep vrijwilligers en/of mantelzorgers te bezoeken.

Vrijwilligers in zorg en welzijn en mantelzorgers kunnen via www.vrijwilligerswerkzwolle.nl een voucher downloaden, welke volledig ingevuld bij het bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters voor slechts 5 euro een kaartje oplevert voor één van de geselecteerde voorstellingen. Onder de geselecteerde voorstellingen zijn onder andere een optreden van dansgezelschap Introdans en cabaretgroep Droog Brood.

Sociëteit Cortegaerdt startte deze succesvolle actie in 2011 en is erg tevreden over hoeveel mensen door de actie zijn bereikt. Vanwege de vele enthousiaste reacties is dit jaar opnieuw een bijzonder avondje uit mogelijk gemaakt. Sociëteit Cortegaerdt is een exclusieve businessclub voor liefhebbers van cultuur, waarbij bedrijven uit Zwolle en omstreken zijn aangesloten. Zij steunen sinds de komst van Theater De Spiegel de culturele ontwikkeling van Zwolle in tal van initiatieven.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer