Fotografische stadswandeling Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 21 april zullen de lenzen van een grote groep fotografen, allemaal leden van de website www.footo.nl. gericht zijn op de fraaie binnenstad van Zwolle. Footo.nl is een website site voor gevorderde, maar ook beginnende fotografen.De website heeft ongeveer 15.000 leden vanuit het hele land en krijgt per maand zo'n 50.000 unieke bezoekers.

sized_tegenlicht.jpg
Foto: Bert Dijkink

In het kader van hun jaarlijkse ledendag hebben zij Zwolle uitgekozen vanwege haar fotogenieke historische binnenstad en ook vanwege haar centrale ligging. De groep zal op een uitgebreide stadswandeling worden meegenomen door Bert Dijkink, zelf ook lid van de website. Als stadsgids en tekenaar/schilder in Zwolle zal hij ze zeker naast de overbekende Sassenpoort en Peperbus ook kunnen meenemen naar de wat onbekendere karakteristieke steegjes, doorkijkjes en geveltjes. De dag zal worden afgesloten met een afscheidsdrankje voor de leden die elkaar veelal alleen kennen van de website, in een uiteraard zeer fotogenieke gelegenheid.

Op footo.nl wordt naast het publiceren van foto’s ook aan fotobewerking gedaan, dus we kunnen in de komende weken op deze site veel creatieve en artistieke foto’s van Zwolle tegemoet zien.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Gave plaat! Welk jaartal hoort daar ongeveer bij? Volgens mij was dit plekkie ook te zien in die film over het leven van Johny Jordaan.

    Gaat Bert trouwens nog weer eens een "gesprek bij de pomp-tekening" voor het onvolprezen weblogzwolle maken?

  2. Nee, dit is de Louwersgang. Een steegje tussen de Melkmarkt en de Nieuwstraat. De film van Johnny Jordaan was in de kromme Jak

Reageer