Moederdag Tandemdag

Zwolle – Inmiddels is hij beroemd en berucht in heel Nederland: de Moederdag Tandemdag van Arjan Broekman. Op 13 mei komen moeders en kinderen vanuit het hele land naar Zwolle voor een gezellige en entertainende tandemtocht door de prachtige natuur rondom de Hanzestad. En er zijn nog een paar plekjes vrij!

moederdagtandemdag.jpg

De route zit alweer in zijn hoofd én in zijn benen. Zoals ieder jaar fietst Arjan Broekman de tocht eerst meerdere malen zelf zodat hij goed weet wáár welke act kan geschieden en wát de moeders en hun kinderen allemaal tegenkomen onderweg. De uitbater van Het Wijnhuis verheugt zich enorm op de inmiddels traditionele Moederdag Tandemdag die hij in 2007 voor het eerst organiseerde. Het was van meet af aan een groot succes en dat bleef de jaren erna groeien. Op de vraag wat het evenement hem oplevert,  antwoordt Broekman: “Heel veel plezier. Ik leg er zelf eerder bij dan dat ik eraan verdien. Maar het is zo'n prachtige activiteit dat ik het ieder jaar weer graag organiseer. Het is toch fantastisch hoe al die moeders en kinderen telkens weer zichtbaar genieten.”

Wijn-thema

Uiteraard zorgt Broekman voor meer vertier dan het samen fietsen. “Dit jaar is het thema 'Wijn', wie wil weten hoe dat wordt uitgevoerd is welkom om met zijn of haar moeder op de tandem te stappen op moederdag. “We verzamelen om 11.00 uur voor Het wijnhuis en om 12.00 uur vertrekken we met de hele stoet. Uiteraard gaan Jaap en Joop mee om alles in goede banen te leiden.” Dit duo is elk jaar van de partij met zijn bijzondere humor en altijd goede humeur. PBN-Music & Events zorgt voor theater. En ook aan de innerlijke mens is gedacht. Net als tijdens de afgelopen vijf jaar zorgt Broekman voor een hapje en een drankje.

Inschrijvingen

Inmiddels zijn de inschrijvingen van start gegaan. Broekman: “Er hebben zich al weer veel mensen aangemeld, maar er zijn nog altijd mensen welkom om mee te gaan. Dit gaat weer een fantastische tocht worden!”

Moederdag Tandemdag
Wanneer: 13 mei om 11.00 uur verzamelen voor Het Wijnhuis aan het Grote Kerkplein
Vertrek: 12.00 uur
Route: 25 tot 30 kilometer door en rondom Zwolle
Terugkomst: 16.00 uur
Kosten: 60,00 euro per tandem (inclusief eten, drinken, tandemhuur en veel vermaak)

Opgave: In Het Wijnhuis en via: info@wijnhuiszwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer