Huldiging FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle heeft vrijdagavond het kampioenschap behaald in de Jupiler League! De huldiging vindt plaats op zaterdag 14 april vanaf 18.00 uur in de Zwolse binnenstad.

13-04-2012_fc_zwolle_kampioen_01.jpg

De huldiging van FC Zwolle vindt plaats op zaterdag 14 april en gaat om 18.00 uur van start. FC Zwolle nodigt iedereen van harte uit om de huldiging van de kampioenen bij te wonen! Juich ze toe langs de kades en feest mee op het Rodetorenplein! De spelersgroep, staf, partners en de begeleiders varen per boot via de Thorbeckegracht naar de huldigingslocatie, het Rodetorenplein. Voor alle supporters en andere geïnteresseerden dé mogelijkheid om de kampioenen toe te juichen! De rondvaart start om 18.15 uur vanaf de Hanekampbrug.

Rodetorenplein

De officiële huldiging van de selectie vindt plaats van 18.00 – 19.30 uur op het Rodetorenplein. In het voorprogramma worden er musicale acts en optredens door onder meer zanger Harm Wolters en rapper Junte Uiterwijk verzorgd. Rond 19.00 uur wordt de selectie verwacht en daarbij is onder meer de burgemeester van Zwolle, Henk Jan Meijer aanwezig. Het belooft één groot feest te worden!

Programma
Nog even het programma op een rij…

18.00 uur: Start huldiging FC Zwolle op het Rodetorenplein met diverse musicale act en optredens
18.15 uur: Start rondvaart FC Zwolle vanaf de Hanekampbrug
19.00 uur: Aankomst FC Zwolle op het Rodetorenplein

RTV Oost zendt een live televisieverslag uit van het kampioensfeest.

Tijdens de huldiging van FC Zwolle is het afsteken van vuurwerk, zoals bijvoorbeeld fakkels, in de Zwolse binnenstad strikt verboden. Vanwege de veiligheid van omstanders is dit verbod van kracht. De verwachting is dat er bij de huldiging veel publiek – van alle leeftijden – op en rond het Rodetorenplein aanwezig is, en vuurwerk afsteken vormt dan een onverantwoord risico. Wie zich niet aan het vuurwerkverbod houdt, wordt aangehouden door de politie. De gemeente en FC Zwolle rekenen erop dat alle aanwezigen begrip hebben voor de maatregel en dat iedereen meewerkt aan het naleven van het verbod op vuurwerk.

Artikel delen:
Reacties 8

Reageer