Terechte nederlaag voor Be Quick

Zwolle – Be Quick leed op zaterdagmiddag een terechte nederlaag. Niet alleen de nederlaag was terecht, ook de cijfers waarin die tot uitdrukking kwam waren terecht. Vooral de inzet van de Be Quick spelers was ver onder de maat.

Voor de wedstrijd tegen AZSV hoeven de spelers van Be Quick niet in een zakje te blazen. Dat is maar goed ook. Met het kampioensfeest van FC Zwolle nog in de benen, zal er dan misschien een te hoog promillage worden vastgesteld. Maar weinig spelers lijken echt van de partij als de wedstrijd tegen AZSV begint. Het is te slap om ergens aanspraak op te mogen maken.

In de 11e minuut zet Tim Eisink de Aaltenaren op voorsprong. Namens AZSV mist Stijn ter Haar in de 17e minuut een makkelijk gegeven penalty. In de 35e en 40e minuut zet Mart Schutten de 0-2 en de 0-3 op de borden. Het is een meer dan terechte ruststand.

Twee minuten na de pauze schiet Roy Berenschot de 0-4 in de touwen. Dat het daarna geen monsterscore wordt ligt mede aan de goed keepende Jos de Gram. Wietse Kämink heeft in de 66e minuut het laatste woord en maakt 0-5.

Rekenkundig kan Be Quick zich nog steeds handhaven, maar met de instelling van deze middag gaat dat zeker niet lukken.

Door Gerco Grevers

Artikel delen:

Reageer