Open trainingen bij dames en junioren Be Quick

Zwolle – Wil jij voetballen bij een club waar zowel recreatief voetbal als prestatievoetbal hoog in het vaandel staan? En wil jij spelen bij een club waar ook gezelligheid belangrijk is? Geef je dan op voor de open training van de damesafdeling van Be Quick ’28 in Zwolle  in de week van 16 tot en met 20 april a.s. Bij de juniorenafdeling ben je iedere woensdagmiddag welkom.
Be Quick is een echte pionier als het gaat om damesvoetbal. Al in 1971 is de club begonnen met damesvoetbal en het heeft zich ontwikkeld tot wat het nu is: een bloeiende afdeling met vier elftallen die uitkomen in de Topklasse (dames 1), eerste klasse (dames 2)en twee klasse (dames 3). Dit jaar is de afdeling ook met recreatievoetbal gestart. Daarmee kan gezegd worden dat de afdeling ook een regiofunctie vervult. Toptalenten uit de regio weten al lang de weg naar Be Quick te vinden. Be Quick bovendien ook als satellietclub van eredivisieclub FC Zwolle. De afdeling houdt zich echter niet alleen met voetbal bezig. Naast het voetbal organiseert de damesafdeling tal van activiteiten waarbij het sociale aspect centraal staat. Afgelopen jaar werd het 40 jarige jubileum gevierd met een reünie.

De damesafdeling mag dan op verschillende niveaus vier teams hebben, ook in de jeugdafdeling zijn er diverse meisjesteams actief. De B-categorie, de C-categorie en de D-categorie hebben allemaal een team in competitie dat volledig uit meisjes bestaat. Maar het spreekt voor zich dat er ook in de E- en de F-afdeling meisjes voetballen. Kortom: op alle niveaus kunnen we vrouwen en meisjes plaatsen.

Komende week organiseert de damesafdeling (seniorenteams) ’s avonds open trainingen voor belangstellenden. Dus wil jij prestatievoetbal spelen en de top halen of wil je gewoon gezellig met een aantal meiden voetballen. Voor jou is er altijd een team dat bij je past. Kijk dan op de website voor meer informatie en geef je op op vrouwenvoetbal@bequick28.nl . Vermeld daarbij hoe oud je bent en in welk team je wilt meetrainen. Dan nemen wij contact met jou op.

De jeugdafdeling van Be Quick organiseert op alle komende woensdagmiddagen open trainingen. Spelers en speelsters die bij ons willen voetballen, kunnen zich dan bij de aanwezige hoofdtrainer van de middag melden. Voor de F-categorie beginnen de trainingen om 14.00 uur en voor de E-categorie is het begintijdstip 15.30 uur.
Spelers die belangstelling hebben voor andere leeftijdscategorieën zijn natuurlijk ook welkom op onze club. De standaardteams A1 tot en met D1 spelen komend seizoen allemaal op hoog niveau en staan onder leiding van ervaren trainers.

Ook kunnen we in de leeftijdsgroepen A tot en met D spelers op verschillende niveaus plaatsen. Komend seizoen gaan we normaal gesproken ook starten met een A3 ,B4 en een C5 elftal. Voor contact kun je mailen naar junioren-pupillen@bequick28.nl.

Artikel delen:

Reageer