Grote belangstelling techniekevenement ‘Who’s the Boss’

Zwolle – Voor het techniekevenement ‘Who’s the Boss’, dat aanstaande woensdagmiddag plaatsvindt in het Equipe Eventcenter in Zwolle, is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De organisatie van het evenement, die in handen is van TalentStad en Deltion, heeft zo’n 350 aanmeldingen binnen. “Dat is boven verwachting”, aldus Annemiek Brink van TalentStad.

“Maar liefst negen klassen van basisschool groep 8 en vmbo-, havo- en vwo-onderbouw leerlingen hebben zich aangebeld, inclusief ouders. Daarnaast verwachten we veel aanloop uit het bedrijfsleven en van andere geïnteresseerden”. Tijdens het evenement, dat van 13.00 tot 16.00 uur duurt, worden kinderen en ouders voorgelicht over kansen en uitdagingen binnen de techniek. Onder leiding van presentatoren Eddy Zoëy en Willem Alkema doen de kinderen mee aan een wervelende quiz. Daarnaast kunnen ze meedoen aan een technische doemarkt en aan technische rondleidingen door het FC Zwolle stadion.

De organisatie wil voorkomen dat bezoekers tevergeefs komen en benadrukt dat mensen zich van tevoren moeten aanmelden. Dan kan nog beperkt via abrink@talentstad.nl

Artikel delen:

Reageer