Regen van bekeuringen bij verkeerscontroles

Op dinsdagmiddag 15 mei is er op de Nieuwleusenerdijk een verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn twee automobilisten bekeurd die niet in het bezit waren van het juiste rijbewijs. Drie bestuurders kregen een boete omdat het kenteken van de auto niet overeen kwam met die van de aanhanger en een bestuurder kreeg een bekeuring omdat deze geen gordel droeg. Ook in de binnenstad is er een verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn tien bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van een helm, het niet dragen van de gordel en het niet hands-free bellen.

Dezelfde dinsdagmiddag is er op de Middelweg een snelheidscontrole gehouden. In totaal zijn er 28 automobilisten bekeurd die de maximum-snelheid overschreden. Zes bestuurder hadden de maximum-snelheid met meer dan 20 km/u overschreden (hoogst gemeten snelheid is 38 km/u).

Op dinsdagmiddag 15 mei is er op de Nieuwe Veerallee een roodlichtcontrole uitgevoerd. In totaal zijn er acht bekeuringen uitgeschreven aan weggebruikers die het rode licht negeerden.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik zag ze flitsen, ze stonden op die kruising bij het sportpark. Valt me nog mee dat er maar 6 meer dan 20km te hard reden, normaal rijdt iedereen daar tussen de 70 en 80.


    Maak melding

  2. stropen is het wat die mafkezen daar doen, laatst 23.00 uur lekker in het donker achter een auto en maar afwachten, je schrikt wel als er in 1 keer zo’n mafkees met een rood lampje voor je voertuig staat en wilt dat je stopt ze zijn echt GEK >:(


    Maak melding

Reageer