Doe mee aan de Week van de Amateurkunst!

Zwolle – Van 2 tot en met 9 juni 2012 vindt door heel Nederland de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. Met allerlei activiteiten voor en door kunstbeoefenaars, in bijna zestig gemeenten in Nederland.

 

wak-2012-rgb-72dpi.jpg

Zwolle zal in die week ook bruisen van de kunst! Kunst & Zo is coördinator van de WAK in Zwolle, en roept verenigingen, groepen en individuele kunstenaars op, om van zich te laten horen deze week. De Week van de Amateurkunst is voor iedereen die actief aan kunst doet. Toon je enthousiasme en talent en meld je aan: dit kan zijn met een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie of misschien een open repetitie/huis?


Mont Martre Plein
Op zaterdagmiddag 9 juni wordt het Assendorperplein vanaf 12.00 uur omgetoverd tot een soort Mont Martre Plein met kunstkraampjes en verschillende kunstzinnige activiteiten. Kunst & Zo is hiervoor op zoek naar kunstenaars die mee willen doen.
Denk bijvoorbeeld aan sneltekenen, portrettekenen, living statues, straattheater, zang, dans, muziek of rap, een optreden in de muziektent en een kunstmarkt.

Wil je graag je kunstwerken presenteren en/of verkopen, of vind je het leuk om voor een publiek op te treden op zaterdagmiddag 9 juni? Meld je dan vóór 26 mei a.s. aan bij Kunst & Zo, e-mail: info@kunstenzo.nl. Aangezien er een beperkt aantal kramen en optreedmogelijkheden zijn, geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.
Doe mee en maak van het Assendorperplein voor één middag hét Mont Martre Plein van Zwolle!

Zwolse Wandelvierdaagse

Dit wandelevenement valt midden in de Week van de Amateurkunst en een verbinding was daarom snel gemaakt. Gedurende één van de vier wandeldagen, van 4 tot en met 7 juni, kunnen jullie je bijvoorbeeld als koor, muziekvereniging of theatergezelschap presenteren bij de twee wandelstartpunten waar vele jonge en oudere wandelaars aan hun tocht beginnen. Dus publiek verzekerd! Per wandelstartpunt is er ruimte voor één gezelschap. Belangstelling? Maak dit dan vóór 14 mei a.s.bij Kunst & Zo kenbaar via info@kunstenzo.nl

En verder

Heb je leuke plannen of een idee en wil je meedoen? Meld je dan aan bij info@kunstenzo.nl. Meer informatie over de Week van de Amateurkunst en het inschrijfformulier kun je vinden op de site  www.kunstenzo.nl

Voor algemene informatie over de WAK in Nederland, kijk op www.waknederland.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Verleden jaar 2 dagen georganiseerd hier in de Pieterseynstraat zwolle
  Was leuk maar in mei weer zat niet mee dus juni beter.
  Veel succes hoop dat er ergens in deze wijk weer iets komt.
  Ik sla dit jaar over en doe niet mee maar kijken wat de andere kunst organisaties .
  En andere kunstenaars
  Ronny

Reageer