Sportieve start Week van de Verbinding

Zwolle – Dinsdagmorgen werd op Sportpark De Verbinding, bij vv CSV ’28, in Stadshagen het startschot gegeven voor de Week van de Verbinding met de zogenaamde Verbindingsspelen. Helaas waren er geen toeschouwers of andere geïnteresseerden dan de sporters zelf op het sportpark te bekennen. Dat viel enigszins tegen. Na de officiële opening door burgemeester H.J. Meijer volgde een 10 minuten durende warming-up voor alle deelnemers, waarna verschillende teams om de felbegeerde Verbindingsbeker streden. De winnaars waren de leden van het team grijs, van wethouder Gerrit Piek.

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_03.jpg

Deelnemers aan de Verbindingsspelen waren de Sportgroep Senioren van WijZ, leerlingen van openbare brede basisschool Het Festival, spelers van het Dutch Street Cup team van het Leger des Heils, leerlingen van Onderwijscentrum De Twijn, vertegenwoordigers van Zwolse sportorganisaties, leerlingen van de sportklas van het Thomas a Kempis College en ondernemers en het college van burgemeester en wethouders. De sporten die beoefent werden waren: voetbal, knotshockey, tennis, korfbal en  estafettehardlopen. Het bestuur van CSV ’28 bracht het college van burgemeester en wethouders op de hoogte van de maatschappelijke betrokkenheid van de sportvereniging in de wijk Stadshagen.

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_02.jpg
Onze burgemeester kan een balletje hoog houden…

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_06.jpg

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_07.jpg

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_08.jpg

Zo’n tien mbo-ers van de sportopleidingen bij Landstede assisteerden dinsdag bij de aftrap van de Week van de Verbinding. De mbo-studenten van projectteam SportEve en de secretaresseopleiding waren nauw betrokken bij het bedenken van de activiteiten en helpen mee in de uitvoering. Gedurende deze week gaat het college van burgemeester en wethouders de stad in om een serie bezoeken te brengen aan bedrijven en instellingen.

Kijk voor het volledige programma op www.weekvandeverbinding.nl.

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_01.jpg

 17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_05.jpg

17-04-2012__week_van_de_verbinding_csv_terrein_04.jpg
 

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ja, geen toeschouwers!!? Op zo’n uithoek in Stadshagen op een dinsdagmorgen. De activiteit lijkt me best leuk. Gemiste kans voor ‘verbinding’ met de stad Zwolle. Wat een sukkels >:(


    ⚠️ Meld

  2. Misschien hadden ze geen zin om in die harde wind te staan…. Of omdat je er niet kunt komen met het openbaar vervoer? (al vaker aangegeven ivm consultatiebureau!)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.