Samenwerking DEEP en SOLK tijdens Koninginnenacht

Zwolle – Het vaste Deephouse, Techhouse en Techno concept DEEP maakt haar opwachting tijdens Koninginnenacht in Zwols poppodium Hedon. Zondag 29 april verschijnen residents Joshua Kayn en Roy El Kei op het podium en komt laatstgenoemde met een maar liefst 4 uur durende set. Gelijktijdig gaan SOLK residents Ben L en FRE4KNC los met een flinke portie Drum ’n Bass in Zwols Popfrontcafé.

Al op zeventien jarige leeftijd begon Leroy Konjanan met het draaien van platen van grote helden Chris Liebing, Marco Carola en Speedy J. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot mee te doen met DJ contests en er meerdere op zijn naam zette. Hij werd zelfs bekroond tot DJ talent van het jaar door dance radiostation SLAM FM en mede daardoor kwam hij terecht in vele grote clubs in Nederland. Onlangs was hij nog op tour door Azië en Australië, maar natuurlijk staat hij ook gewoon achter de draaitafels van Hedon als vast gezicht van DEEP.


SOLK

2012 is een veelbelovend jaar voor het vaste Drum ’n Bass concept SOLK. Na de succesvolle editie eerder dit jaar knalt SOLK namelijk met een royale editie op zondag 29 april. Residenten Ben L en FRE4KNC draaien ditmaal weer eens lekker back-to-back. Doe hier je voordeel mee, want zoals altijd leveren jullie eigen residenten drum and bass als een maatpak.

DEEP met ROY EL KEI (4HR-SET) & JOSHUA KAYN
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 29 april
Open / aanvang : 23:00 uur

 

Entree : € 5,00 (excl. € 1,- servicekosten) – voor 0:00 = gratis entree

SOLK – QUALITY DRUM AND BASS met BEN L & FRE4KNC

Locatie : Popfrontcafé, Zwolle

Wanneer : Zondag 29 april

Open / aanvang : 23:00 uur
Entree : Gratis

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer