Inloopbijeenkomst Bagijneweide

Zwolle – De gemeente Zwolle organiseert voor donderdag 26 april aanstaande een inloopbijeenkomst over de laatste ontwikkelingen in Bagijneweide.

Die avond geeft een medewerker van de gemeente uitleg over het voorontwerp bestemmingsplan. Het projectuitvoeringsbesluit voor IJsselheem is eerder al vastgesteld door de gemeenteraad. Ook het coördinatiebesluit voor het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning van de eengezinswoningen zijn door de raad vastgesteld. Nu het voorontwerp bestemmingsplan voor de tweede fase gereed is, wil de gemeente dit graag aan omwonenden presenteren. Tijdens de inloopbijeenkomst is ook bouwbedrijf Kroes & Co aanwezig, met de meest recente bouwtekeningen van de veertien stadwoningen. Ook het inrichtingsplan, waarvan het concept is gepresenteerd tijdens de inloopbijeenkomst van 14 december jl., wordt die avond toegelicht.

De inloopbijeenkomst vindt plaats van 18.30 tot 20.30 uur, in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel. U bent die avond van harte welkom! Wilt u meer weten over Bagijneweide? Op www.zwolle.nl/bagijneweide vindt u meer informatie.

Artikel delen:

Reageer