Basketbalvereniging Be Quick ’28 start jeugdteam

Zwolle – Het jeugdteam van Basketbalvereniging Be Quick ’28 start speelt maandag 23 april om 18:00 uur een oefenwedstrijd tegen Rebound. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in sporthal de Sypel te Harderwijk.

Basketbalvereniging Be Quick ’28 is in de maand mei van het afgelopen jaar gestart met een jeugdteam in de leeftijdcategorie 10 tot en met 14 jaar. Bij aanvang van het seizoen 2011/2012 beschikte dit team over te weinig spelers. Hierdoor werden zij niet toegelaten om deel te nemen aan de competitie. Jeugdtrainer Rahakbauw heeft de afgelopen maanden de trainingen dan ook gebruikt om deze groep zowel op techniek als tactiek wat bij te brengen. “Na de uitwedstrijd van aanstaande maandag tegen Rebound, staat stadsgenoot LBZAC nog op het programma en wellicht nog enkele andere tegenstanders” meld Rahakbauw.

Op dit moment beschikt het jeugdteam van Basketbalvereniging Be Quick ’28 over 6 actieve jongens en 2 meisjes die nog in de kennismakingsfase meetrainen. In deze leeftijdscategorie is het gebruikelijk dat er in de competitie gemixt wordt gebasketbald.

Be Quick ’28 biedt de jeugd die overwegen om te gaan basketballen de mogelijkheid aan om maximaal 3 keer gratis mee te trainen. Hierdoor kunnen zij kennis maken met de sport basketbal.

Hierbij nodigt deze vereniging de jeugd dan ook uit om op de dinsdagavonden eens te komen meetrainen. Deze jeugdtraining start om 19:00 uur in het Sportcentrum Deltion aan de Obrechtstraat in Zwolle.
Meer informatie: www.bequick.net

Artikel delen:

Reageer