FC Zwolle verrast jongeren G-voetbaltoernooi WVF

Zwolle – Jongeren met een beperking die een potje willen voetballen, konden woensdagmiddag terecht op sportpark De Weide Steen van WVF. De voetbalvereniging bood deze mogelijkheid aan in samenwerking met SV Zwolle en WRZV De Boog. Elke keer weer een enthousiast en sportief gebeuren! Het team van WVF (in het blauwe tenue) werd de winnaar van het toernooi.

 g_wvf_9.jpg

Het was voor de jeugdige voetballers een grote verrassing dat er ook voetballers van FC Zwolle aanwezig waren. De 'kampioenen' speelden tot hun vreugde ook in de verschillende teams mee. Voor de G-voetballers reden om nog beter en nog enthousiaster te ballen. Voor jongeren met een beperking was er tot voor kort geen specifiek aanbod om te voetballen op het veld. Dat deed SV Zwolle, WZRV De Boog en WVF ertoe besluiten dit handen en voeten te geven. Concreet uitvloeisel bij WVF was dat er door jongeren met beperking nu ook op de vrijdagmiddagen lekker een potje gevoetbald kan worden.

 g_wvf_12.jpg

g_wvf_20.jpg

g_wvf_5.jpg

Wie belangstelling heeft om als speler mee te doen aan het toernooi kan zich aanmelden via de website van WRZV De Boog (www.wrzvdeboog.nl), bij Bert Klaassen, voorzitter WRZV De Boog (06-51550528), of Rob Ruijsch (06-50225201) van voetbalvereniging WVF. Nooit meer buitenspel.

g_wvf_15.jpg

WRZV De Boog organiseert al twintig jaar voetbalactiviteiten voor voetballers met een beperking. De meeste activiteiten vinden plaats in de WRZV-hallen. Toen deze club het aanbod G-voetbal wilde vergroten, zocht en vond het een luisterend oor bij SV Zwolle en WVF. Naast het reguliere aanbod op de vrijdagmiddagen, zijn er twee toernooien waarvan die op 18 april er één was. Ruijsch: "Ons motto is nooit meer buitenspel. Het is een genot om deze kinderen, die met zoveel plezier sporten, te leren voetballen. Ze vallen bij ons niet meer buiten de boot. Ken je iemand die wil voetballen? Kom dan gerust langs op 18 april of op een vrijdagmiddag. Gewoon doen."

g_wvf_1.jpg

g_wvf_2.jpg

g_wvf_3.jpg

g_wvf_4.jpg

 g_wvf_14.jpg

g_wvf_6.jpg

g_wvf_7.jpg

g_wvf_8.jpg

g_wvf_16.jpg

g_wvf_10.jpg

g_wvf_11.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Moest er niet aan het begin van dit bericht de nieuwe naam al staan van PEC-ZWOLLE in plaats van FC-ZWOLLE want de naam is toch veranderd nu

  2. @ Pieters.

    Nee, in een persbericht stond dat de naamswijziging per 1 juli werd doorgevoerd.

    Tenminste wat ik ervan begreep. Verder vind ik dit echt een super actie van alle betrokken partijen!

    Gr.

Reageer