Dronken man van de (Zwarte-)weg gehaald

Op woensdagochtend 16 mei rond 02.30 uur is op de Zwarteweg een 20-jarige autobestuurder uit Zwolle aangehouden. De man bleek onder invloed achter het stuur te zitten.

De man blies bij de ademanalyse 390 ug/l. Het rijbewijs van de beginnende bestuurder werd ingevorderd en tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Tevens kreeg de man een rijverbod van vijf uren.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Idd, ?©n inbeslagname van de auto!

  Dat zal ze leren, stelletje aardappelzakken dat het zijn! Zomaar een beetje dronken in je auto zitten! Het zou verb?³den moeten worden!


  Maak melding

 2. Ik rij elke dag door de zwarteweg op weg naar de stad (als het niet regent tenminste 🙂 )

  Geluk bij een ongeluk dat het niet overdag was, volgens mij zijn er weinig straten waar zo veel fietsers door rijden als de zwarteweg.

  Zou daar geen fietsstraat van gemaakt worden trouwens, als dat tenminste zin hep.


  Maak melding

 3. H?? Chris je moet het wel even goed lezen hoor. Ze hebben zijn rijbewijs ingevorderd en daar bovenop mocht hij 5 uur niet rijden. Dat mocht hij zowiezo al niet meer omdat hij geen rijbewijs meer heeft na invordering.


  Maak melding

 4. Dat hij 5 uur niet mag rijden geldt voor ?©lk rijdend ding wat hij dus die 5 uur niet mag besturen; zijn rijbewijs die ingenomen is, is geen belemmering voor het besturen van een fiets (maar die 5 uur dus wel)


  Maak melding

Reageer