Kinderen betrokken bij unieke ‘SPRING JE VRIJheidsclip’

Zwolle – Ook dit jaar is 5 mei het Familie – Eiland van Bevrijdingsfestival Overijssel weer een groot kinderspektakel, waar jong en oud het Bevrijdingsfeest in vrijheid kunnen vieren! Speciaal voor deze dag wordt de ‘Clip voor de Vrijheid’ opgenomen. In elke pauze van het programma van het Familie-Eiland wordt een deel van de clip opgenomen waarin iedereen kan meedoen.

De begeleiding en regie van deze ‘SPRING JE VRIJheids-clip is in handen van Jelske Docter (zangeres en workshopleider), Machteld Bijleveld en Cibap vakschool voor de Verbeelding. Twee weken later is de videoclip te zien op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl. Kinderen die de smaak te pakken hebben, kunnen op Bevrijdingsdag meedoen aan een prijsvraag om –met hun hele klas – een theaterworkshop te winnen! De workshop gaat plaatsvinden onder de bezielende leiding van Jelske Docter en Machteld Bijleveld. Beiden hebben jarenlange ervaring met workshops zang, theater en dans. Tijdens de theaterworkshop zal het thema ‘vrijheid geef je door’ op creatieve verwerkt worden, zodat kinderen (opnieuw) met het thema van Bevrijdingsdag 2012 bezig zijn.

Meer info:  www.kaketoekinderfeestjes.nl www.jelskedocter.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wat een geweldig leuk idee en initiatief! En als we het hier hebben over dé Jelske Docter dan moeten al die klassen toch wel gaan voor de hoofdprijs!


    Maak melding

Reageer