Drie vriendinnen wandelen naar Santiago de Compostella

Zwolle – De Zwolse Annie Heerink onderneemt met twee vriendinnen eind april 2012 een voettocht van ± 800 kilometer naar Santiago de Compostella. Het is voor de drie dames al heel lang een wens om dit te gaan doen, een wens die nu hopelijk in vervulling gaat.

santiago.jpg

Het zal een zware tocht van ± 40 dagen zijn, die als startpunt St Jean Pied du Port heeft. De dames lopen voor een goed doel. Gekozen is voor het Pastor Thomas Fonds, Dit zal de drie extra motiveren om de voettocht te volbrengen. Waarom het Pastor Thomas Fonds? Het Pastor Thomas Fonds zet zich in voor kinderen in India, het zorgt ervoor dat kinderen uit kansarme gezinnen de mogelijkheid krijgen om onderwijs te volgen. Mensen geven graag geld aan goede doelen als ze zeker weten dat het goed terecht komt, bij deze stichting is dat zeker het geval. Het fonds is goedgekeurd als ANBI door de belastingdienst. De drie wandelaars zoeken voor het goede doel donateurs. Het idee is om te gaan lopen in t-shirts, en op deze t-shirts kunnen heel veel logo`s worden bedrukt. Zodoende denken de dames op een mooie manier reclame te kunnen maken voor bedrijven, dit dan tegen een vergoeding ten behoeve van het goede doel. Maar overige giften zijn natuurlijk ook welkom.

Het rekeningnummer van de Pastor Thomas Stichting voor sponsoring is: Rabobank Vaart en Vechtstreek 1386.41.242 onder vermelding van ‘Santiago’. Er kan per kilometer worden gesponsord, maar natuurlijk is elke bijdrage voor de Pastor Thomas Stichting welkom.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. heel veel succes wij hebben het gedaan in2010 van af zwolle geniet er van met hopelijk mooi weer maar neem iets warmspul mee want het kan er nu nog erg koud zijn

Reageer