Basisschoolleerlingen geven (livestream)concert in Hedon

Zwolle – Spelen in een popband spreekt bij veel kinderen tot de verbeelding. Kunstencentrum Muzerie en Hedon hebben daarom de handen ineen geslagen en organiseren het muziekproject ‘Woetstok’: een popwerkplaats voor kinderen uit het basisonderwijs. 

De afgelopen weken zijn bovenbouw leerlingen van KBS De Wingerd, CBS Bron/ Matenburcht en OBS De Gerenhof die zelf al een instrument bespelen, maar nog weinig popervaring hebben, bij Muzerie begeleidt door bandcoach Fokko Mellema van het kunstencentrum. Hij heeft de kinderen geleerd hoe ze hun instrument in popmuziek kunnen gebruiken. De kinderen die geen instrument bespelen zijn door zangcoach Floor Stappers van Muzerie geschoold in popzang.

De jonge popmusici staan op woensdag 25 april voor hun eerste optreden op het poppodium van Hedon. De kinderen presenteren dan het eindresultaat van ‘Woetstok’ voor hun ouders en medeleerlingen en kunnen dan voor het eerst ervaren hoe het is om voor publiek én in de spotlights te staan.

Daarnaast wordt het optreden live gestreamed en is te bekijken via www.muzerie.nl en www.hedon-zwolle.nl zodat ook de thuisblijvers niets van het concert hoeven te missen!

Artikel delen:

Reageer