Kinderen geven energie voor Energy4All

Zwolle – Woensdag 18 april hebben de kinderen van Allio kinderopvang op de atletiekbaan van AV PEC 1910 hun energie gegeven voor Energy4All. Met groot enthousiasme liepen de kinderen gedurende 15 minuten de Sponsorloop 2011. Eerder liepen de kinderen in Emmen en Arnhem ook al een sponsorloop.

energie.jpg

Energy4All is een stichting die zich inzet voor mensen/kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De ziekte is te klein om interessant te zijn voor de farmaceutische industrie. Voor geneesmiddelen is men dus afhankelijk van particulier onderzoek. Doel van de stichting is het onder de aandacht brengen van de ziekte en het geld inzamelen voor onderzoek.

Onder toeziend oog van de leidsters, ouders, opa’s en oma’s, gingen de kinderen van start . De eerste rondjes met gemak afgelegd. Daarna werd het al snel zwaarder. Gelukkig hebben alle kinderen de tijd zonder verdere noemenswaardigheden volbracht. Na het lopen werd de middag afgesloten met gezamenlijk drinken van de door C1000 beschikbaar gestelde drankjes. Namens AV PEC 1910, die de atletiekbaan al gratis ter beschikking hadden gesteld werd nog een geldbedrag gedoneerd. Ellen Jansen, regiomanager van Allio kinderopvang: “Ik ben enorm trots op deze superprestatie van onze kinderen in de verschillende regio's. Ook al zijn ze nu helemaal moegestreden, na een pakje drinken rennen de eersten alweer weg over het veld. Hun energieniveau is weer aangevuld. De kinderen van Energy4All waar we voor lopen, hebben dit niet. Het is goed om hier even bij stil te staan!”Binnenkort zal de totale opbrengst van de drie sponsorlopen bekend worden gemaakt en overhandigd worden aan Energy4All.

Artikel delen:

Reageer