Bekende artiesten naar RTL zomerfeest in Zwolle

Zwolle – Zwolle is deze zomer gastheer van het nationaal aansprekende festival RTL Viert De Zomer. In Park de Wezenlanden treden op zaterdag 25 augustus artiesten van naam op voor – naar verwachting – zeker 15 duizend toeschouwers.

bfo_2011-401.jpg
Racoon

De artiesten werden donderdag bekend gemaakt. En het zijn niet de minsten: Zangeres Krystl trapt ’s middags af waarna Alain Clark, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Van Velzen, Ilse DeLange, Racoon en Di-rect haar zullen opvolgen. De presentatie is in handen van John Williams. Park de Wezenlanden in Zwolle wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot zomerse concertlocatie met een groot podium en een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Tussen de optredens door klinken de zomerse klanken van een DJ en het concert wordt knallend afgesloten met een prachtig vuurwerk.

Kaarten voor het ‘RTL Viert De Zomer Concert’ kosten € 25,- en zijn vanaf vrijdag 20 april 2012 verkrijgbaar via www.rtlviertdezomerconcert.nl en alle Primera winkels.
Het ‘RTL Viert De Zomer Concert’ wordt mede mogelijk door de nieuwe Fiat Panda. Hedon en Buro Ruis zijn promotionele samenwerkingspartners.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Het zijn allemaal artiesten die je minstens 5x per jaar gratis kunt zien op allerlei festivals. Ik vind het geen 25 euro waard.

  Begrijp me niet verkeerd, de meeste vind ik echt goede artiesten, de top van Nederland. Maar als je ze ook gratis kunt zien…

 2. Goh Natas, waarom betalen wij in die periode dan nog zomervakantietarieven ๐Ÿ˜ฎ

  Vind het idd geen 25 Euri waard Japser….typisch RTL. Da's toch van die vriend van Wendy van D? Weet je godsammekraken wel niet wat je allemaal met 25 Euri kunt doen? …..Uh, heb je alleen bij De Milligerplaya nog maar 12 Amsterdammers voor. En natuurlijk een euro die in de naastgelegen snackbar te investeren is…..Nee, zoals รฉcht ALLES (schrijf ik voor de nakende BTW-verhoging) is het bier vaak ook duurder dan 2,=.

  Buiten dat, er zitten wel aardige artiesten tussen op een mooie locatie.

  Waar de muziek, op de mooiste dag van het jaar, gewoon weer allemaal gratis is.

 3. Heb het schema ook al aardig zitten doorploegen. Ging altijd met een vriendin, maar die gaat met heur vriend. Komt 5 mei niet zo slecht uit "Spijkers met Koppen" is ook live vanuit het provinciehuis en dat interesseert haar niet. Normaal wil ik nog wel ff zien maar Heidroosjes is toch aardig hard; en Rapalje?

 4. Rapalje is echte folk. Bier drinken en feest maken. Met af en toe een mooi liedje er tussen door voor bij het beminnen van je lief.

 5. waarom betalen. ik ga gewoon achter op dat grasveld liggen potje bier mee en luisteren. het gaat toch om de muziek. hoe ze over dat podium dansen zal mij een zorg zijn:P. en geloof mij maar muziek staat vast niet zo zacht dat je daar niks hoort ;D..dus klagers kom er maar vast in oeh hee 3 feesten in 1 zomer ze worden nu al gek die daar wonen haha…oh en vergeet niet te klagen bij nog een extra feest bij wythem8)

 6. @ Japser: Jammer dat mijn 2 regels definitief bij de Admin lijken te blijven ๐Ÿ™ Wou nog vragen of Rapalje goed op het podium van Sally kon?

  Liggend van muziek genieten met een potje bier (al is het vaak plastic), da's ut mooiste. Deden we zelfs op het "rooie tor'n plein" nog bij dat Hollande festival….Maar ja: voorbij!

  Het gaat idd om de muziek & de sfeer :D:D:D (nieuwe topic gezien: Wythmenerplas)

  JA >:(>:(>:( WAAR BLIJVEN DE KLAGERS?

 7. Rapalje kan prima in de Sally's staan qua omgeving/sfeer. Maar zijn misschien een tikkie te duur voor Sally's. En het kan best zijn dat het te klein is, niet in totale opervlak, maar wel om ze te kunnen zien enzo.

 8. Bedankt Japser. Ben ook een fan, heb nog nooit een BFO in Zwolle overgeslagen. Lekker intiem aan de Turfmarkt.
  Toen Sharon den Adel (van 1974) afsloot, was dat niet hetzelfde jaar als toen die brug het begaf?

  Maar uh, Normaal is toch ook rond die tijd….zal eens zoeken. Kan allemaal nog net voor de 1e gasten op visite komen ๐Ÿ˜‰

 9. Dit wordt mijn 16de keer. In al die tijd 1x overgeslagen ivm een topvakantie in Arizona/New Mexico. Mijn favoriete dag van het jaar.

 10. @ Japser: mooi dan ben ik al 17x geweest. Tja, States gaat voor op de mooiste dag van het jaar. Ben je ook nog รฉchter (Palin-like) Conservatieven tegengekomen?

 11. Misschien wel, maar dat is wel grappig daar, er wordt daar nauwelijks over politiek gepraat. Sowieso onderwerpen waar een (heftige) discussie uit kan ontstaan worden gemeden. Maar dit is wel erg off-topic.

 12. Jammer, die Yanks praten zeker liever over zichzelf en over geld?
  Op opschepperige wijze kan daar vast geen discussie over ontstaan ๐Ÿ˜‰

  On-topic: Er kunnen mij niet genoeg (on)Bekende artiesten naar (zomer)feesten in Zwolle komen. En Ja….Gratis en in de buitenlucht is dan mooi meegenomen. Maar ik moet ook echt weer eens naar De Dijk in Hedon bijvoorbeeld…..mooie gelegenheid om 3fm uit te lussen en wat van De Dijk te gaan draaien. Heb wel zin in dat schijfje met Solomon Burke :D:D:D

 13. Haha! Ik dacht ook al:"Hey! Dat is leuk! Ilse Delange toch nog een keer zien!" Blijk ik er 25 euro voor neer te mogen tellen! Nee, dankjewel!

  Bevrijdingsfestival zijn we erbij! Ik heb in Hedon met mijn zatte kl*ten een Heideroosjes T-shirt voor Sanne gekocht. Dus die gaat ook mee en dan staan we met ons vlaggetje vooraan ๐Ÿ™‚

Reageer