Firefly Festival Zwolle

Zwolle – Een nieuw festival in Zwolle. Aan de oevers van de Wijthmenerplas, waar ook Fusion Of Dance plaatsvindt, wordt zaterdag 7 juli 2012 nu ook het FireFly Festival gehouden. Het festival moet een mix worden van Lowlands en Into The Great Wide Open, maar dan met een ruimere creatieve invulling.

De focus ligt op het alternatieve genre waarbij het publiek verrast kan worden, en vooral in een mooie setting de muziek kan beleven. Er is nog niet heel veel bekend, maar in ieder geval wel dat er zes area’s komen te staan met pop, dance, vrouwvriendelijke techno, alternatief en verrassende acts. Aan het feest werken onder andere het Zwolse theatergezelschap De Jonge Honden, Hedon en The Young Ones mee. Dinsdag na zonsondergang begint de voorverkoop. Geruchten zijn dat Eefje de Visser, Moss en Asukasa Jinta aanwezig zijn.

Artikel delen:
Reacties 12
  1. 7/7 Originele combinatie.

    Het alternatieve genre …in een mooie setting…in ieder geval…zes area??s komen te staan met pop, dance, vrouwvriendelijke techno, alternatief en verrassende acts

    & Theater. Meer info lijkt te volgen. Filmpje maakt een beetje hypische indruk? Nixxx mis mee trouwens. Mooie setting klopt zeker!

  2. Bleh, minimal techno, geen zware beats, leuke deuntjes. plifplofplaf…nix an! geen lekkere schrantz die als een locomotief over je heen raast.hahaha

Reageer