Top DJ's naar Queendance op Rodetorenplein

Zwolle – Ook dit jaar organiseren High Energy Events en Las Rosas Events op 29 en 30 april weer Queendance op het rodetorenplein in Zwolle.

Voor dit jaar is er een nog groter en mooier podium ontwikkeld. Tijdens Koninginnenacht zullen bekende DJ's als Calle & Cruz en Quitin te zien en te horen zijn. Op Koninginnedag treden bijvoorbeeld Sidney Samson en Erick E. op. Er zal op Koninginnendag om 22.00 uur ook een groots vuurwerk zijn! Toegang is gratis! Koninginnenacht en Dag vier je dit jaar gewoon in Zwolle!

29 april koninginnenacht 19:00 -01:00

YADE

TONY CHA CHA

ARTISTIC RAW

CALLE & CRUZ

QUINTIN

MC BOOGSHE

 

30 april koninginnendag 14:00 -01:00

SIDNEY SAMSON

GREGOR SALTO FT. CHAPPEL

ERICK E

QUINTIN

FUNKERMAN

JEROENSKI

JEFF JIVE

YADE

MC CLARK KENT

Artikel delen:
Reacties 7
  1. rode torenplein groeit zometeen uit zijn jasje! mooi hoor! En ineens is house niet meer gevaarlijk….pffffff, ohja alleen op bevrijdingsdag ja…

  2. Maak er een leuk feest van. Wat ik mij wel afvraag is hoe deze 'nieuwe muziek' past in de historische binnenstad. Evenementen zouden moeten passen bij het historische karakter van de binnenstad.

  3. "Gevaarlijk" vind ik een subjectieve beoordeling in deze. Vaak gebaseerd op vooroordelen. Alsof onze politie geen festival zou kunnen handlen, om de muziekstijl. Sommigen vinden bepaalde muziek ook "gevaarlijk" voor de geest.

  4. Het enige gevaarlijke is, dat als je een apart house-festival op 5-5 gaat organiseren, je de hulp- en veiligheidsdiensten moet verdelen over twee festivals. Maar dat ligt niet aan het house aspect.

Reageer