College bezoekt Dieze Oost en Indische Buurt

Zwolle – Donderdagmiddag was het college van Zwolle, in het kader van de Week van de Verbinding, in Dieze Oost uitgenodigd bij Stichting Woonzorg SWZ. 

19-04-2012__week_van_de_verbinding_dieze_oost_01.jpg

De Stichting wilde het college graag kennis laten nemen van de voortgang van de wijkvernieuwing in Dieze Oost en hierover samen met bewoners en SWZ over van gedachten te wisselen. Tijdens een wandeling door de wijk werd de stand van zaken bekeken en vonden er gesprekken met bewoners plaats die vertelden over hun ervaringen in de wijk en met woningstichting SWZ. Directeur van SWZ Eddy Veenstra gaf een toelichting over de grote renovatie van gebouwen en appartementen die momenteel plaatsvindt in Dieze Oost.

19-04-2012__week_van_de_verbinding_dieze_oost_02.jpg

19-04-2012__week_van_de_verbinding_dieze_oost_03.jpg

19-04-2012__week_van_de_verbinding_dieze_oost_04.jpg

Het college ging na het bezoek aan Dieze Oost op bezoek bij de buren in de Indische Buurt.

De afgelopen jaren heeft de Indische buurt een aardige opknapbeurt ondervonden. Hieruit is voort gekomen dat de wijkvereniging nieuw leven is ingeblazen wat met zich mee brengt dat bewoners actief betrokken zijn bij de vooruitgang in de wijk. 

Vijf locaties in de wijk die samen de verbinding vormen voor de wijkvereniging.

Per locatie (Wijkcentrum, Javastraat, Vlasweide, Trapveld en Molenoever) vertelden betrokken bewoners wat deze plek voor waarde heeft in de wijk. Al deze locaties vormen de verbinding die de wijkvereniging wil na streven.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ff Wij kregen voor de pasen een vage briefje in de bus van De SWZ en uu we gaan rond ockt renoveren dus dat is de SWZ communicatie Dus dat we in gesprek zijn als bewoners is mij nieuw ronny


    ⚠️ Meld

  2. Ook zo jammer: 2012, toch nog vage brieven!

    Wellicht heeft de afzender zich onvoldoende ingeleefd in de doelgroep (de ontvanger). Inderdaar ronny, klinkt als éénzijdige communicatie, niet als een gesprek 😮


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.