Queendance Zwolle in een nieuw jasje

Zwolle – Op zondag 29 en maandag 30 april kleurt het Rodetorenplein weer oranje voor Queendance. Het inmiddels bekende gratis feest krijgt dit jaar een nieuw jasje. Organisatoren Las Rosas Events en High Energy Events hebben flink uitgepakt met live artiesten, een spectaculaire vuurwerkshow en een groots podium. 

Conform de afspraken met de gemeente is de programmering van Queendance dit jaar een stuk breder. Natuurlijk blijft elektronische muziek een rol spelen. Maar bij de keuze voor DJ’s en live artiesten is constant rekening gehouden met de wens van de gemeente om het feest breder toegankelijk te maken. Resultaat is een indrukwekkende line-up met internationale artiesten. De muziekgenres variëren, om te zorgen dat er geen specifieke doelgroepen overheersen op het plein. Want Koninginnedag is voor iedereen. De zoektocht naar DJ’s en artiesten met een toegankelijk repertoire en een brede doelgroep heeft geleid tot een programmering met zeer bekende namen. Sidney Samson, één van de populairste DJ's van dit moment, zal tijdens Queendance zijn draaikunsten vertonen.


Samson maakte remixes voor onder anderen Rihanna, Kelly Rowland en Pittbull. Hij is op dit moment met een tour door de VS bezig is. Ook zijn o.a. Erick E, Gregor Salto feat Chappel, Funkerman, Tony Cha Cha en DJQuintin op het Rodetorenplein te vinden. De volledige line-up staat op de speciale Facebook pagina van het evenement.
Vuurwerkshow

Het traditionele vuurwerk van de Oranjevereniging zal dit jaar voor het eerst worden afgestoken op het Rodetorenplein. Een spectaculaire happening. Het vuurwerk zal zowel vanaf pontons als uit het podium komen, en is geregisseerd op speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde muziek. Ook is er een begeleidende lichtshow.

Artikel delen:

Reageer