Opening Zorg en Welzijn Boulevard Zwolle

Zwoille – Vrijdagmiddag opende aan de James Wattstraat in Zwolle de Stichting Gehandicaptenvoordeel de Zorg en Welzijn Boulevard.

boulevard_3.jpg
Foto's : B. Eshuis

Op de boulevard kunnen klanten deskundig advies krijgen op het gebied van: hulpmiddelen (ADL), rolstoelen (tevens passingen), rollators, wandelstokken, kleding, Hoog Laag Keukens, m bedden (M Line), tilliften, autoaanpassingen, scootmobielen en woningaanpassing. Tevens streeft de nieuwe boulevard er naar om het assortiment en diensten steeds verder uit te breiden naar de behoefte van de klanten.

boulevard_1.jpg

boulevard_2.jpg

Na aanleiding van persoonlijke ervaringen is Stichting Gehandicaptenvoordeel op 16 november 2010 opgericht. Op vrijwillige basis is het bestuur vanaf die tijd bezig met de opzet en in stand houden van de stichting.

Een extra doelstelling die de stichting heeft is dat zij financieel onafhankelijk willen zijn van jaarlijkse subsidies, maar met het genereren van eigen inkomsten toch een non-profit organisatie kunnen blijven.

Via een webshop kunt u producten/hulpmiddelen bestellen, met deze aankopen steunt u tevens de stichting.

Het uiteindelijke doel is dat Stichting Gehandicaptenvoordeel een complete zorg- en welzijnboulevard gaat worden. Niet alleen via de website, maar ook op de locatie in Zwolle willen wil de stichting de klant kennis laten maken met een groot, maar toch overzichtelijk aanbod van diensten en producten.

Het grote "voordeel" wat de stichting kan bieden is dat de klant niet onnodig hoeft te zoeken of reizen maar bij de boulevard kan slagen, van advies tot aanschaf van diensten en producten.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Koko, ik vond het geweldig dat ik vanmiddag als een van de eersten de showroom van jullie geweldige mooie stichting heb mogen bezichtigen. Vanaf deze plaats wens ik jullie heel veel succes.

Reageer