Snorfietser verongelukt aan Herfterlaan

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de kruising Herfterlaan / Erfgenamenweg / Valkenbergweg is vrijdag 20 april, aan het eind van de middag, een 20-jarige snorfietser uit Zwolle om het leven gekomen.

Het slachtoffer reed vanaf de Erfgenamenweg de kruising op en kwam daarbij in botsing met de auto van een 30-jarige plaatsgenoot, die vanaf de Herfterlaan de Erfgenamenweg insloeg. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 18
  1. Dinsdag nog bediend door een leuke vlotte gozer bij V&D en nu via via horen dat hij is overleden… Pff, kende hem dus niet persoonlijk maar wil toch alle nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit onvoorstelbare verlies…:(

  2. lieve tobias, ik kon het niet bevatten toen ik het hoorde donderdag stond je nog in de winkel om te zeggen dat je gaat verhuizen, en dan hoor je een dag later dat je er niet meer bent het doet ons zeer:'(:'(
    strekte familie ouders en zus!!

  3. Kende Tobias ook niet persoonlijk maar wil via deze weg toch ook ff mijn steun betuigen aan familie, vrienden en kennissen….sterkt!

    Beantwoorden

Reageer