Alain Clark test in bomvol Hedon

Zwolle – Alain Clark was vrijdagavond in Zwolle voor een try out. Na de hit albums Live It Out en Colorblind werkt de pop- en soulzanger Alain Clark momenteel aan zijn derde studioalbum, getiteld Generation Love Revival.

img_9938-2.jpg

In het kader van het aankomende album deed Alain Clark een try-out in een bomvol Zwols poppodium Hedon. De fans kregen hiermee een unieke mogelijkheid om als eerste het nieuwe live repertoire te horen en ervaren. De afgelopen maanden heeft Alain aan het nieuwe album gewerkt in zijn eigen studio in Amsterdam. Voor de opnames werkte hij onder andere samen met bandleden van wereldsterren D’Angelo en Adele (waaronder Chris ‘daddy’ Dave en Pino Palladino). De productie nam Alain wederom zelf voor zijn rekening.

img_9881-2.jpg

img_9898-2.jpg

img_9862-2.jpg

img_9904-2.jpg

Op dit moment wordt het album af gemixt in New York. Generation Love Revival komt uit op vrijdag 18 mei 2012. Generation Love Revival is de opvolger van platina-successen Live It Out en Colorblind. De eerste single van het nieuwe album heet Let Some Air in zal uitkomen op 11 mei.

Artikel delen:

Reageer