FC Zwolle start verkoop seizoenkaarten 2007-2008

FC Zwolle is vandaag begonnen met de verkoop van de seizoenkaarten van 2007-2008. De nieuwbouw heeft wel gevolgen voor deze verkoop.

Vakindeling 2007-2008
Bij de start van de competitie zal er één tribune gereed zijn; de Oosttribune. Deze tribune (capaciteit 3100 plaatsen) zal plaats gaan bieden aan alle supporters en sponsoren van FC Zwolle. De tribune is ingedeeld in zes verschillende vakken. Voor deze tribune zullen er andere prijzen, vakindelingen, rij- en stoelnummers gelden. In onderstaand model kunt u zien hoe dit er uit komt te zien.

‘Lees verder…’

Vak A: Het meest linkse vak is het nieuwe supportersvak. Dit vak is speciaal gereserveerd voor de fanatieke aanhang van FC Zwolle. Seizoenkaarten kosten € 100,- in dit vak.

Vak B: Het vak rechts van het supportersvak is ingericht voor algemene seizoenkaarthouders. Seizoenkaarten kosten € 125,- in dit vak.

Vak C: Het vak links van de businessclub (rondom de middellijn) is ingericht voor algemene seizoenkaarthouders. Seizoenkaarten kosten € 160,- in dit vak.

Vak D: Het vak businessclub is gereserveerd voor de sponsoren en businessclubleden van FC Zwolle. Het is niet mogelijk een seizoenkaart te kopen voor dit gedeelte van de tribune.

Vak E: Het vak rechts van de businessclub is ingericht voor genodigden van FC Zwolle (vrijwilligers, groepen etc.) Het is niet mogelijk een seizoenkaart te kopen voor dit gedeelte van de tribune.

Vak F: Het meest rechtse vak, Vak F, is het gezinsvak. Een ouder kan hier samen met zijn/ haar kind (t/m 16 jaar) een seizoenkaart kopen. Twee seizoenkaarten, één voor de ouder en één voor het kind, kosten in totaal € 135,-.

Prijzen 2007-2008
Bij de vakindeling kunt u zien hoe de tribune dit seizoen verdeeld is. Uiteraard horen er ook prijzen bij de verschillende vakken. In onderstaande prijstabel kunt u zien wat een bepaald vak kost. Tevens kunt u de jeugdkortingen terug vinden in de tabel.

Het kantoor van FC Zwolle is donderdag- en vrijdag 17, 18 Mei gesloten.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer