Informatieavond SamenLoop voor Hoop in Stadshagen

Zwolle – Donderdagavond 26 april om 19.00 uur houdt de organisatie van SamenLoop voor Hoop Zwolle een tweede informatie- en inschrijfavond in de kantine van voetbalvereniging CSV ‘28 aan de Sportlaan 4 in Zwolle (Stadshagen).

Dit familie-evenement wordt gehouden op 16 juni (vanaf 16.00 uur) en 17 juni op het terrein van Landstede Sportcentrum aan het Hogeland In Zwolle. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durend wandelestafette evenement waarbij deelnemers samen strijden tegen kanker. Er wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek, (ex-)kankerpatiënten (de survivors) worden in het  zonnetje gezet en er is volop vertier (ook voor kinderen!). En ook: we mogen samen het leven vieren! De opbrengst is bestemd voor het KWF en speciaal bedoeld voor onderzoek naar voorkomen en genezen van kanker.

De avond is bedoeld om informatie over deelname aan de SamenLoop voor Hoop te geven. Er wordt een presentatie gehouden en er worden korte films getoond van eerdere Samenlopen. Tijdens de avond kun je je aanmelden als loper, sponsor of vrijwilliger. Er zijn commissieleden aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Voor nadere informatie over het evenement en opgave als loper kun je ook kijken op: www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle.

Artikel delen:

Reageer