Nieuw uniform voor Jubal Zwolle

Zwolle – Zaterdag 21 april heeft show- & marchingband Jubal Zwolle haar nieuwe uniform onthuld. Dit vond plaats tijdens een drukbezochte feestavond in de theaterzaal van Landstede. Het uniform markeert de nieuwe stijl van het muziekkorps.

jubal.jpg

Het nieuwe uniform is uniek, want Jubal heeft het zelf ontworpen. Dit was echter geen gemakkelijke opgave. Het uniform moest namelijk een knipoog zijn naar het verleden en teruggrijpen naar de kleuren van Zwolle. Daarnaast moest het vooral stoer en modern zijn, want dat is de toekomst van de showband. Jong Jubal en Jubal hebben dezelfde uniformen en ook de guards hebben een compleet nieuw pak.

Tijdens de uniformpresentatie op 21 april reageerden de aanwezigen enthousiast. Ook via sociale media en de website www.jubalzwolle.nl zijn veel positieve reacties binnengekomen.

Door met dit uniform diverse shows neer te zetten tijdens straatoptredens, hoopt Jubal bij het publiek een blijvende indruk achter te laten. Tijdens de uniformpresentatie zijn al een paar van de nieuwe shows te zien geweest. Koninginnedag is het eerstvolgende moment waarop Jubal met de nieuwe uniformen loopt. Dit gebeurt tijdens optredens in Zwolle, Wapenveld en IJsselmuiden.

Voor de oude uniformen is inmiddels al een bestemming gevonden. Deze worden geschonken aan een muziekvereniging in Oekraïne. Jubal hoopt met dit gebaar ook anderen een plezier te doen met de uniformen die in Zwolle hun diensten al hebben bewezen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. En nu maar eens zien wat de rest van Zwolle en de muziekwereld ervan vind!!!!

    @ pieters:
    het oude uniform was dikker dus zal elkaar nmiet gek veel ontlopen 😉

    @ Scott Johnson
    Trots!

Reageer