4e editie Beachvolleybal Bedrijvencompetitie

Zwolle – Maandag 7 mei a.s. is er weer de start van het beachvolleybal voor bedrijven en staan de maandagavonden tot en met eind juni in het teken van zon, zand en volleybal voor bedrijfs-teams. 

pelikaan_3.jpg

Er wordt 4 tegen 4 gespeeld op de beachvelden Sportpark De Pelikaan aan de Haersterveerweg. Een kleine wijziging dit jaar ten opzichte van de vorige edities is de tweedeling in ervaren en recreatieve teams. Een competitie avond begint om 19.00 uur en beslaat drie wedstrijden van ieder 20 minuten. Natuurlijk zijn er de nodige pauzes om op adem te komen. De wedstrijden bestaan uit twee sets en alles wordt gespeeld op tijd. Er wordt gespeeld volgens de beachregels die bij aanvang van het toernooi uitgelegd worden.

Naast een wisselbeker voor de winnaar van de finalewedstrijd is er ook een gezamenlijke BBQ aan het einde van de competitie.

Trommel minimaal 3 collega’s per speelavond op, zorg voor een leuke outfit en kom beachvolleyballen deze zomer! Voor meer informatie over kosten en inschrijving mail naar info@pelikaan-zwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer