Nodig de gemeenteraad uit voor een kennismaking

Zwolle – De gemeenteraad fietst vrijdag 6 juli 2012 tijdens de jaarlijkse Ontmoetingsdag door Zwolle en wil op deze manier kennismaken met organisaties, instellingen en bedrijven. U kunt de raad uitnodigen voor een inspirerende ontmoeting of een spraakmakende activiteit.

09-09-2011_raadsleden__op_de_fiets_door_zwolle_01.jpg

Iedereen die een bezoek van een aantal raadsleden op prijs stelt, kan zich aanmelden voor deze dag. Van zorginstelling tot voetbalclub en van winkeliersvereniging tot gezondheidscentrum, de meest uiteenlopende organisaties kunnen een bezoekje krijgen. De raadsleden en burgerleden gaan die dag verdeeld over een aantal groepen op pad om de bezoeken af te leggen. U kunt rekenen op een bezoek van 1,5 uur van een groep van ongeveer tien raadsleden en burgerleden. De gemeenteraad wil graag in contact komen met organisaties die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de Ontmoetingsdag. Op basis van de binnengekomen aanmeldingen wordt gekeken welke bezoeken ingepland kunnen worden.

Aanmelden voor een bezoek? Dat kan door vóór woensdag 9 mei a.s. een e-mail te sturen naar raadsgriffie@zwolle.nl of door telefonisch contact op te nemen met de raadsgriffie op tel. (038) 498 21 81. Geeft u daarbij uw voorkeur voor een bezoek in de ochtend of middag aan.

Artikel delen:

Reageer