Zwolse senioren zijn Sportief Actief

Zwolle – Welzijn Zwolle (WijZ) en Sportpark de Pelikaan organiseerden woensdagmiddag een evenement op sportpark De Pelikaan: Sportief Actief. Er waren diverse activiteiten georganiseerd om zo kennis te maken met verschillende sporten als knots-hockey en ultimate frisbee. Bijna 140 senioren hebben de Sportief Actief Middag op sportpark De Pelikaan bezocht.

sa_1.jpg

De dag was bedoeld om kennis te maken met de verschillende sporten uit het WijZ-programma. Daarnaast mocht iedereen meedoen met diverse clinics en voor de mensen die overwogen lid te worden was er deze middag ook de mogelijkheid tot inschrijving. WijZ organiseerde de dag samen met sportpark de Pelikaan. Zij hopen hiermee mensen van alle leeftijden op een gezellige, vrijblijvende manier kennis te laten maken met verschillende sporten. Mensen kunnen individueel deelnemen aan verschillende activiteiten zoals: frisbee, korfbal, beachvolleybal, knots-hockey, wandelen en fietsen. Daarnaast was er een demonstratietoernooi met WijZgroepen met de sporten: frisbee golf, korfbal, beachvolleybal en fit-hockey met een prijsuitreiking aan het einde van de middag door wethouder G. Piek. De winnende groep Geerenlanden ontving een bijzondere WijZ taart van restmateriaal. De sportiviteitsprijs was voor groep Waallaan.

sa_6.jpg

sa_4.jpg

sa_8.jpg

Via Lees verder meer foto's…

Tevens was er de presentatie ven het project Senioren in het Groen. Dit project is geïnitieerd door de Provincie Overijssel met de bedoeling om buitenactiviteiten in het mooie Overijsselse landschap te stimuleren.

Komende zomer kunnen senioren aan diverse groene activiteiten deelnemen. Het aanbod werd tijdens de sportdag voor het eerst gepresenteerd. Inschrijven voor de kennismakingsdag is niet nodig en voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 038-8515700.

sa_3.jpg

sa_5.jpg

sa_12.jpg

sa_7.jpg

sa_15.jpg

sa_2.jpg

sa_9.jpg

sa_10.jpg

sa_11.jpg

sa_16.jpg

sa_13.jpg

sa_14.jpg

 

 

 

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer