Hedon pakt uit op Bevrijdingsfestival in Zwolle

Zwolle – Nog even en het bevrijdingsfestival barst los. Dit jaar is Hedon in Park de Wezenlanden goed vertegenwoordigd met een eigen podium, Podium Popfront & Buro Ruis Podium en een promotietent waarvan we nu alleen nog maar kunnen aangeven; zorg dat je daar naar toe komt, want daar pakken we flink uit! Na afloop van het festival kan je gewoon regelrecht door naar Hedon zelf, want DE Afterparty waar iedereen het de volgende dag over heeft is natuurlijk; Sabotage!

Met namen als Alain Clark, Heideroosjes, Krystl, Waylon, Chef’Special en VanVelzen op het hoofdpodium heeft BFO een erg sterk programma neer weten te zetten. Als je dan ook nog de line-up van het Hedon podium bekijkt kan het niet anders dan dat je 5-mei in Zwolle de vrijheid gaat vieren. Op ons eigen podium staan namelijk: Das Pri-V (met o.a. Typhoon, Sticks & Rico), Textures, The Asteroids Galaxy Tour, Eric Sardinas, Sonic Boom Six, Black Rose Rebelz, Negritos, Nobody Beats The Drum en Blaudzun.

Podium Popfront & Buro Ruis

Vlakbij Podium Hedon ligt intiem en aan de waterkant Podium Popfront & Buro Ruis. Dit jaar staat er een frisse line-up met jonge talenten en grote namen. De programmering liegt er niet om met Aïrto, Yori Swart, Town of Saints, Fierce (Beyonce Tribute), Mr Skolnick, Aendure en Kunstbende Overijssel. Een knallende afsluiter is er in de vorm van het meest besproken feest van Zwolle: Sabotage.

Sabotage Afterparty

Liefhebbers die de smaak goed te pakken hebben na de Sabotage sessie op Podium Popfront & Buro Ruis kunnen rechtstreeks door naar Hedon voor een dampende afterparty. Het feest gaat daar namelijk nog door tot in de late uurtjes. Van hiphop, via dubstep tot en met electro en alternative. Werkelijk alles komt voorbij. Resident DJ’s HNK, Pauluz en $imon zorgen ervoor dat jij de volgende ochtend nog meer spierpijn hebt van het dansen. Een kaartje kost slecht €5,00 , maar kom je voor 00:30 uur dan betaal je niets!

BEVRIJDINGSFESTIVAL OVERIJSSEL 2012

Locatie : Park de Wezenlanden, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 5 mei
Aanvang : 12:00 uur
Entree : Gratis

SABOTAGE AFTERPARTY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 5 mei
Open / aanvang : 23:30 uur
Entree : € 5,00 (excl. € 1,- servicekosten) – voor 0:30 uur = gratis

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer