Chat Log 51

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 52 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

482 gedachten over “Chat Log 51”

  1. Koko, kom net bij de Pierik weg en zag na het gokken die donatiebus van jouw stichting staan. Ik heb een gedeelte van de opbrengst van de gokkast gedeponeerd in die bus en vraag je hierbij of je mij een kwitantie kunt stuen omdat ik volgens mijn boekhouder in aanmerking kom voor een aftrek bij de belastingen vanwege mijn goedgevendheid.

  2. Ik ga geen bedragen noemen Doeksen want die opbrengst uit de gokkasten is volgens mij allemaal zwart geld maar ben er niet vies van. Vraag me wel af of het wel aftrekbaaar is als je dat geld aan een goed doel besteed.

  3. @drama, nog veel reacties gehad over het krantenartikel, betreffende het naderend afscheid?

    @Dame, eens met uw laatste bijdrage in het voorgaande log. Ook in Indië zijn dingen gebeurt die wij ons nu niet voor kunnen stellen. Ook familie van mij, heeft de laatste jaren grote moeite met het verwerkingproces. En dan ben je bijna 90.
    In feite zijn het allemaal slachtoffers.
    Voor dit gedicht, moeten we volgens mij nog enkele jaren wachten, voor dat het, voorgelezen mag/ kan worden. Terwijl het er m.i. wel bij hoort.

  4. Wat een spanning wat een sfeer:

    Heb Spijkers met Koppen van gister op…terugluisteren…straks begint ie toch live via LdL: Eigenlijk al zenuwachtig

    Gaat het vandaag al lukken? (verwacht het niet)
    Volgende week tegen VVV
    Bij Vitesse
    Of toch niet (verwacht ik ook niet)

  5. Ajax wint in Enschede, omdat Feyenoord van AZ wint = AJAX nog geen kampioen. Van der Laan schijnt voor het eerst van zijn leven naar LdL te hebben geluisterd….hij kon er vandaag geen Kampioensfeest bij gebruiken in het mooie Mokum. 😀

  6. @ Pappa Val; gaaf dat die tribune blijft bestaan! Als ik het doe doe ik het samen met mijn broertje….maar het lijkt me dat we niet te lang moeten wachten.

    Tuurlijk Ingrid: in de euforie (tijdens het pollog en het nog niet voor de helft teruggespeelde “Spijkers met Koppen”) vergat ik dat het nog maar 3 nachtjes slapen is: bedankt!

    —-

    Gleuf het of niet, maar ik heb uitgesproken dat ik het wel leuk zou vinden als Feyenoord 2e werd: Feyenoord hoort bovenin mee te draaien. AZ heeft het misschien meer verdiend…en de ander 3 verspeelden het. Maar ik (was de enige met wat Ajacieden) gun het Feyenoord wel.

  7. @Dame, ik vroeg me dat ook af. Maar toen ik vanmiddag terug fietste kwam ik over de Assendorperstraat, en van uit mijn ooghoek zag ik een bord in de etalage staan bij een winkel. Zag niet helemaal wat er op stond maar wel iets van leegverkoop o.i.d. Maar @ Drama kan het ons er vast meer over vertellen. Heb op de Stentor site nog gezocht maar kon niets vinden. Maar misschien stond er iets over in één van de huis aan huis bladen?

  8. @Appie, dank je ik meende zoiets al in het voorbij fietsen te lezen.
    Maar natuurlijk niet de reden waarom.
    Maar dat is me nu dus duidelijk.

  9. ‘Van Duivenbode interim-directeur Ajax’

    AMSTERDAM – Theo van Duivenbode wordt wellicht tijdelijk algemeen directeur bij Ajax. De beoogde raad van commissarissen en adviseur Johan Cruijff proberen de oud-voetballer op interimbasis voor die positie benoemd te krijgen.
    Foto: ProShots De zittende directeuren Jeroen Slop en Henri van der Aat moeten Van Duivenbode voordragen.

    Met hen worden gesprekken gevoerd om de tijdelijke aanstelling van Van Duivenbode er doorheen te krijgen, meldt De Telegraaf.

    Van Duivenbode zou de directeursfunctie als gedelegeerd commissaris moeten gaan bekleden, aangezien hij ook een voorname kandidaat is voor de nieuw te vormen raad van commissarissen.

  10. Dank je Ingrid, alle mannen erg blij mee thuis (1 die nog naar Ajax-Groningen was zit nu op Terschelling). De jongste keek met maten. Vrouw keek voor de zoveelste keer naar Nothing Hill, boven en dochter zou het ook jeuken, die liep met logerend hondje te pronken in Stadshagen. Had mooi het rijk alleen. Zou het mooi vinden als Feyenoord 2e werd, PSV(met al hun investeringen) kan wel ff wachten. Twente en AZ laten het aardig afweten op het eind.

    Idd, vreemd vertrekmoment van Konterman. Gaan ze sowieso met de Technische staf verder? Heb achterbuurman GP nog niet gesproken.

    De man die gister feestvierde bij Ajax zat met Koninginnedag gewoon de hele tijd op een bankie te genieten voor ’t Wijnhuis. Zonder lastig te worden gevallen: Henny Spijkerman.

    Heb Benny Hendriks (PEC-icoon) nog wel gesproken. Altijd lachen, kwam vrogger als vertegenwoordiger veel bij het Zuiveringschap aan de Ruiterlaan.

  11. Ben ook benieuwd hoe het verder gaat met PEC Zwolle. Wat gaat en wat komt. Hopelijk laat Konterman het niet helemaal over aan zijn opvolger. Want moet er 1-7 nog begonnen worden (lijkt mij niet) dan vissen ze aardig achter het net lijkt mij.
    Maar wie weet heeft Jaap nog wat ijzers in het vuur bij Ajax.
    Tis voor Jaap ook wel bijzonder, 2 clubs waarbij hij betrokken is, zijn in 1 seizoen kampioen geworden. Mooi man. Kunnen hem vast niet veel na doen.

  12. Ik vind het een beetje rare gang van zaken Ingrid maar goed als het zo is afgesproken destijds zal het wel toch?…

    @Dame, het is gelukt hoor, bij een evt 2012 wlz kerstborrel is er een toekomstig wlz lid bij :D:P

  13. Ooh, Natascha? Soms moet je een bericht 3 keer lezen, voordat je begrijpt wat er verteld wordt, maar dan heb ik hem ook eindelijk. Alvast reden voor een voorzichtige felicitatie!:D

  14. @Natascha, nu mag ik jullie dus officieel feliciteren.
    Mama Natascha en papa Marcel hoe cool klinkt dat.
    Weet je al wanneer we de nieuwe telg mogen verwachten. Of tewel heb je de eerste echo al gehad?

  15. Dank jullie wel!! 😀

    We hebben idd de eerste echo gehad en voorlopig staat het op 8 december maar over 3 weken krijg ik de 12 weken echo en dan gaan ze de termijn wat precieser bepalen… Wat is dat ontzettend gaaf om te zien zeg zo’n echo. Ik had het natuurijk al wel bij me broertje gezien maar we zijn nu toch 15 jaar later en dan is het bij jezelf, echt super!!:D

  16. Tankstation dicht door gaslek
    (bron: nos.nl)

    Een tankstation langs de A28 bij Nunspeet is vanochtend ontruimd vanwege een gaslek.

    Door de sluiting van de pompstation ontstond een lange file richting Zwolle.Automobilisten moesten afremmen vanwege de vele hulpdiensten die de afrit van het tankstation blokkeerden.

    De brandweer wacht tot een expert het lek kan dichten. Pas dan kan de oorzaak van het lek worden vastgesteld.

  17. Bericht door dick, op 4 mei 2012 om 09:29
    Dodelijk ongeluk hier in de buurt. Op 2 manieren belicht. bij de buren.

    Beide berichtgevingen gelezen. Ik kom maar tot één conclusie Dick: die man mag NOOIT meer een auto besturen!
    En als deze man nog een greintje verstand en gevoel voor de medemens over heeft trekt hij die conclusie zelf ook!

  18. @ Plantje; Helemaal met je eens. Volgens mij is het wel een probleem om mensen die het eigenlijk niet meer kunnen, achter het stuur weg te houden. Ze zijn vaak een gevaar voor andere weggebruikers, maar vinden zichzelf nog goed sturen.

  19. Klopt, ben nogal druk met werk. De sociale ‘verplichtingen’ schieten er een beetje bij in. Probeer wel actief te blijven met fietsen en wandelen om een ‘gezonde geest’ te behouden. Hoe is het met jou.

  20. Weer een bedrijf dat al jaren in Zwolle zit failliet. Triest.

    Hekkert’s bouwbedrijf uit Zwolle is failliet. Door het faillissement worden ongeveer 40 werknemers geraakt. Het bedrijf is wel van plan alle projecten waar nu aan wordt gewerkt, af te maken.

    De crisis wordt als reden voor het bankroet aangegeven. Onder het faillissement vallen ook Marbo Beheer, Hekkert’s Aluminium, Hekkert’s Rioleringswerken, en Automobielbedrijf Jan Brakke. Rio Garantieplan, dat ook tot de groep behoort, valt buiten het faillissement. Dat bedrijf, met zeven werknemers, wordt door woningcorporaties ingeschakeld bij rioolverstoppingen. Voor alle bedrijven uit de groep, behalve Hekkert’s bouwbedrijf, wordt gekeken of een doorstart mogelijk is
    bron: rtv oost.

  21. @Joppuh, ben vanmorgen al naar het bevrijdingsfestival geweest, en het was er gezellig druk. Hoef nu niet meer heen, het wordt mij nu te druk.

  22. Wie kent iemand of weet een bedrijf waar je tegen een redelijke bedrag een tekening/ontwerp voor een tuin kunt laten maken.
    Maar het zelf wil uitvoeren.

  23. Bedankt Joppuh & Ingrid en de FB-feliciteerders. Weet niet hoe het jullie is vergaan, maar ik heb het als een beregezellige dag ervaren die al weer een aardig stukkie in de 6e mei eindigde.

  24. Als je goede tips krijgt Ingrid….dan hoor ik er ook graag van! Wij zitten ook een beetje in de knoop met het ontwerp voor de voortuin (achtertuin minder) en we kunnen het ook prima zelf doen!

    @Dick: ik schaam me diep, maar alsnog gefeliciteerd!

  25. @Dame, gaan we denk ook maar doen, wat bedrijven bellen, en vragen of ze alleen ontwerpen leveren. En wat ze er dan voor vragen.

  26. 😀 Sinds kort herleeft Loesje (ook gelinkt onder mijn naam) Zwolle!

    Een groep studenten uit Zwolle wou graag starten met een Loesje-groep in Zwolle. Ze hebben al eens geschreven en er is een leuke serie uit ontstaan. Kijk maar even in de bijlage… LEUKE TEKSTEN MAAR KUNNEN HIER HELAAS NIET GEPLAATST WORDEN…OF WEET IEMAND HOE EEN GROOT PDF-BESTAND “PLAATSBAAR” TE MAKEN? Heb ze nu stuk voor stuk, eens kijken?? Ondertussen zijn trouwens de eerste posters gespot in de Zwolse binnenstad.

    Op ……… gaat Loesje in Zwolle plakken. De rest is ook niet interessant voor hier). Krijg nog wel een aanbeveling mee “Wil je binnenkort eens meeschrijven? mail zwolle@loesje.nl voor meer info”

  27. Altijd lachen met vrouwen:

    Vrouwen op de werkvloer zijn jaloerser en afgunstiger dan mannen

    Vrouwen worden jaloers als een collega mooier is, afgunstig als ze beter werk levert

    Vrouwen hebben op de werkvloer meer last van jaloezie en afgunst dan mannen, luidt de conclusie van een onderzoek van Spaanse, Nederlandse en Argentijnse wetenschappers.

    ??Vrouwen die in een voornamelijk vrouwelijke werkomgeving werken zijn jaloerser wanneer de rivale aantrekkelijker wordt gevonden en afgunstiger als de rivale meer macht en dominantie bezit,?? stelt onderzoeker Rosario Zurriaga.

    Mannen blijken daarentegen ongevoelig voor dergelijke onderling concurrentie. Tenminste: op het werk. De sociale vaardigheden van een rivaal wekken ook bij mannen jaloezie en afgunst op.

    ??Maar het onderzoek richt zich op een beter begrip van de conflicten en problemen die kunnen ontstaan op de werkvloer,?? aldus Zurriaga. Zo werd er nooit eerder onderzocht wat jaloezie op het werk juist kan teweegbrengen, zoals stress bij de werknemers en een dalende kwaliteit van de geleverde arbeid.

    Zijn we dan echt zulke bitches? Lees verder op http://www.overgangstergirls.nl

    PS: Heb ut zelf niet bedacht; volgens de site van Nina, de man van Nina (Pieter S.) en Sjaal G.

  28. Ik weet nooit waar ik dit moet plaatsen. Hier of op het Pollog. Ik doe het hier maar:
    Situatie Zwitsers bootvluchtelingen escaleert
    Steeds meer gelukzoekers steken Bodensee over[/url]
    Als ik de foto zo zie zijn het allemaal vrouwen! Laat ze maar komen 😉

  29. De regio rond Zwitserland kampt met meer problemen: Zo heeft de Franse marine onlangs een derde fregat naar het Meer van Gen?ve gestuurd om de piraten rond de ??Hoorn van Lausanne?? het hoofd te bieden.

    Duidelijk verhaal Bernard, maar hoe zit het met de inzet van de Zwitserse Navy? Teveel last van tunnelvisie?

  30. @Doeksen, bij Lenny op de koffie, ze was hier afgelopen zaterdag nog.
    Heeft ze jullie als tegenprestatie uitgenodigd. Gezellig heb je wel aangegevn dat jullie liever van die gele rakkers met een schuimkraag hebben dan een kopjen koffie.

  31. Harvard-onderzoek: Tweeten veroorzaakt zelfde genotsgevoel als seks

    Vandaar dat ik er niet naar kraai. Je kunt ook teveel van iets ervaren.

  32. Kom happen naar prijzen!
    ZWOLLE- Het Openluchtbad in Zwolle duikt aanstaande zaterdag 12 mei op met een bijzonder en groots prijzenfeest op het Rode Torenplein in Zwolle. Jong en oud komt happen naar een mooie buit. Van fietsbel tot ballonvaart, van concertticket tot kaartjes voor PEC Zwolle. Het Openluchtbad vraagt met deze ludieke actie aandacht voor de nieuwe website http://www.natnatnat.nl en het voordelige tientjesabonnement. Bijt je vast!
    Van 12.00 tot 14.00 uur is het spetteren geblazen! Zelfs de brandweer trekt uit. Met grote brandslangen vullen zij een enorm bad met water van Vitens. De prijzen drijven voor het oprapen. Wie hapt het best? Rico van de Fakkelteitgroep moedigt de bijtertjes fanatiek aan met het rapnummer ??Buitenbad??. Niemand gaat met lege handen naar huis. Iedere waterrat krijgt een verrassingsprijs. Een cadeautje dat nog goed van pas komt tijdens de komende sportieve zomer. De Vereniging Openluchtbad Zwolle verwacht een grote menigte zwemfanaten bij de happen-naar-prijzen-actie, aangezien het bad jaarlijks zo??n 6.000 leden kent. Kom ook!

    Dit bericht las ik.
    Wanneer je naar de stad gaat, misschien leuk om even te kijken, en een prijsje te scoren.

    En misschien is WLZ ook aanwezig om foto’s te maken.

  33. Team van deze zoonlief ook :D:D:D Vandaag 2x platte wagen getrokken door busje van Jan Poppe door mooi Westenholte.

    1x touringcar

    1x trekker met platte wagen.

    MOOI FEEST :D:D:D

    Zoon, net klaar met ingescheurde enkelbanden; vandaag nog niet gespeeld. Kreeg een gat in zijn hoofd…voorlopig ff aanzien (gechecked) en geen verdere maatregelen.
    Feesten schijnen vanavond door te gaan.

  34. Da’s Ajax niet gelukt…ok historisch gezien is Feyenoord misschien de 2e club van NL. Wel leuk dat ze er zo tevreden mee zijn 🙂

    Heb je nog gelezen welke vraag ik op ’t nieuwstopic van vv Berkum stelde?

    Begreep dat C1 vanavond een kampioens-bbq heeft vanavond. Onder de rook van Willem L.’s etablissement. Weet iemand hoe het met Willem is; heb al een tijd niets meer van hem gehoord.

  35. Dank Ingrid, weer een beker erbij! Hoe hebben jouw zoons het gedaan?
    Dick, die site is er nog met gastenboek. Hij heeft ook een nieuwe site. Heb net even gekeken, maar meer dan 1 pagina breng ik niet op. Daar is het WLZ-pollog lief bij.:o
    Iig zit WL op de camping in Dalfsen met een gratis ontbijtpakket.:)

  36. Bedankt Ingrid. En Dame voor de positieve update…alsof de tijd stil staat (gratis, baggerteksten). Ga ff “Kinderen geen bezwaar” uitkijken.

  37. @Dame, jongste is derde in de competitie geworden. Team dat kampioen werd, was dat de eerste seizoenshelft ook al. Is een dispensatie team, dat wel kampioen kan worden, maar niet promoveert,
    maar wel zowel de eerste als 2e seizoenshelft met kop en schouders er boven uit stak. Viel voor geen van de andere teams wat te halen, niet leuk dus, maar is niet anders.
    Ze blijven gelukkig een ontzettend leuk team houden, en dat is tenslotte het belangrijkste.

    De oudste voetbalt inmiddels in het 3e en is volgens mij 1 na laatste geworden.

  38. @Dick, absoluut daar zijn hobby’s voor. @Dame, het is meer een studententeam, waarvan het mrendeel buiten Zwolle studeert, proberen mee te trainen, en grotendeels op zaterdag we in Zwolle zijn.
    En een pilsje daar zijn de meesten ook niet vies van:).

  39. Assie, je bent oud genoeg om dat te weten.;D
    Ik probeer een afbeelding bij te voegen, weet niet of dat lukt met mijn tablet. Grappig is dat heteen foto is van een borstrok met maria medaillon zoals ik dat vroeger ook had.

  40. Dame, het schijnt zo te zijn dat er geen afbeeldingen meer kunnen worden geplaatst. Alleen de hele internetslimmerikken zijn nog in staat om een afbeelding te plaatsen en tot die categorie behoor ik helaas niet.

  41. De borstrokken die ik droeg waren in kleine blojes gebreid: een naald met 10 recht, 10 averechts en de retournaald alles rechts. Voor degene die dat wat zegt.

  42. Wat een lelijk ding Dame. Probeer altijd wel recht te breien wat krom is maar heb geen verstand van 10 rechts en averechts.

  43. Die wij (de jongens) droegen waren cremegekleurd, en al eerder gedragen door oudere neefjes, en idd eigen familiebreisels.

  44. @Assendörper, op 13 mei 2012 om 21:05
    Het streefbedrag is ruimschoots binnen. Inmiddels is de stand 328 euro.
    Een groot deel daarvan komt van WLZ-bezoekers. Mijn hartelijke dank hiervoor. Meer overmaken mag natuurlijk altijd. Het is per slot voor een heel goed doel.

    @Dame, op 13 mei 2012 om 21:14
    Ben richting Hattum geweest Dame, en om Wapenveld heen naar Wezep. Daar de trein terug gepakt.
    Nee ik had geen borstrok aan. Ik ken hem wel heb hem vroeger als kind wel gedragen. En nee, koud was het nu niet. Er scheen een heerlijk zonnetje.

  45. vers van de pers……het is slecht weer op terschelling
    vanaf donderdag word het weer mooi ivm het kaaystooterfestival

  46. @Doeksen, als ik jullie daar een plezier mee doe. Wil toch ook niet datjullie op de wilde waddenzee kotsend over de railing moeten hangen.

    Maar misschien dat MarKel een weersverwachting voor de waddeneilanden kan geven:)

  47. dankjewel ingrid,maar als we gaan kotsen is het wel zeker van de drank………….na al die jaren hebben we wel zeebenen

  48. Het Nederlands elftal Onder 17 plaatste zich zondagavond dankzij een late 2-0 zege op Georgië voor de finale van het EK in Slovenië. Ajax is met vier spelers vertegenwoordigd bij het succesvolle team. De finale tussen Nederland en Duitsland wordt woensdag 18 mei om 18:00 uur gespeeld in Ljubljana. De wedstrijd wordt rechtstreeks via Eurosport uitgezonden.

    Met Rod Stewart – Young hearts be free : Best vol te houden :D:D:D

  49. SKerp Joppuh! Volgens wiki morgenavond [urlhttp://nl.wikipedia.org/wiki/Europees_kampioenschap_voetbal_onder_17_-_2012]woensdag 16 (nogmaar; was met de kop al bij mooier weer[/url]

  50. Globaal nieuws: Elfstedentocht gaat niet door!

    De Speld – De elfstedentocht is definitief van de baan. Lange tijd werd gehoopt op een nieuwe editie van de tocht der tochten, maar vandaag kwamen de rayonhoofden tot het besluit de tocht niet uit te schrijven. Als we het in de zomer doen concurreren we met het EK en de Olympische spelen. En dat moet je als organisatie niet willen, aldus ijsmeester Henk Kroes.

  51. Wordt een zware nacht Dame. Het begint al bij het voorprogramma.

    23.25 Warming-up met Olga Commandeur (bekend van Nederland in Beweging)

    Als ik die Olga Commandeur op TV zie, weet ik niet hoe snel ik hem uit moet zetten. Nu kan ik me er niet aan onttrekken. 🙁

  52. Veel succes morgen Bernard. Sla die warming-up van Olga maar over en loop die kilometers maar gewoon uit. Die warming-up heb jij de afgelopen weken al wel gehad.;)

  53. 😮 Helemaal geen topic over het HESZ-spektakel vanmiddag?

    Nogal arrogant om alleen via de Swollenaer te communiceren. Ach, zal ook wel weer met verschillende belangen en verschillende “groepjes” te maken hebben. Lachwekkend en nogal “dorps”. Misschien ga ik ondanks de slechte publiciteit, wel even kijken straks. Eerst even 2 dametjes veilig in onze mooie binnenstad afleveren.

    Niemand weet ook hoe het gisteravond was? De R&B Night zal al wel een aantal jaren op de woensdagavond voor Hemelvaartsdag worden gevierd?

  54. @ JanD, zorg je er (verdorie) wel voor dat bij ons de met zorg op gebouwde, zeer unieke beelden van mooi Terschelling, niet worden verkracht?

    Veel plezier allemaal en natuurlijk ook ff bij “De Groene Weide” kijken en met Hessel van der Kooij “Terug (verlangen) naar Terschelling”.

    Wil je de exploitanten na “Boer Piet” bedanken voor alle ontsnappingsmogelijkheden. Op de straat zitten in Midsland, waar “De Stoep” gewoon z’n stoep aanbiedt. We waren er ook eens met de voeltbal, tijdens Oeral…héél bijzonder!
    Nemen jullie nu ook nog een Zwolse vlag mee? Deden wij de 1e keer wel. Toen deden wij ook nog wie de hoogste bierkratjestoren had. Was op “Appelhof” volgens mij.
    “T(h)alassa”, waar je kon PitPatten, zat toch ook op Terschelling? Vlak bij/boven een disco. Hmmm, misschien is het er wel helemaal niet meer, of is het op een ander waddeneiland. Heb er in elk geval nog foto’s van. Dachten toen allemaal dat de kruising tussen biljarten en midgetgolf (PitPat) het helemaal zou worden: nooit wat van weer gehoord.

  55. Nee Dick, had ik nog niet gelezen. Wel een leuk stukje. Ik schat zo in dat het volgende ook voor mij op zal gaan:

    De eerste 25 kilometer gaat wel. Daarna wordt het pittig en de laatste vijf kilometer is de hel op aarde. Echt waar. Maar het is goed je zo te realiseren welke ontberingen mensen in oorlogs- en rampgebieden moeten doorstaan.”

    Sander de Heer heeft op radio 2 van 24:00-09:00 een marathonuitzending hierover. Er zijn nu al regelmatig spotjes te horen. Leuk.

  56. Lijkt me ook, Bernard. Niet alleen het daglicht op zien komen, maar ook de eerste vogels te horen. Heel bijzonder. En dan tegen zevenen de eerste hardwerkende Nederlanders tegenkomen, terwijl jij aan de laatste loodjes bezig bent. Hoe laat verwacht je binnen te komen?

  57. @ bernard, nu je het zegt…
    Heb Sander er tijdens het “radio-zappen” over gehoord. Heeft hij er ook wat voor gedaan/ gaat ie er wat voor doen? Of alleen uitzenden (ook prima hoor!). Zet em gelijk ff op 2 (om een spotje te horen), toch geen verkeerde zender.

    KNAP HOOR: 40 KM! Inderdaad: superindrukwekkend: halverwege de nieuwe dag begroeten….hoop je relaas hier te lezen.
    Ondanks dat ik me niet geroepen voel om uit te leggen waarom ik niet mee heb gedaan. Wil ik 1 voorbeeld noemen van (2 hele goeie kennissen) dat ongeveer tegelijkertijd “langskwam”. Paul werkt volgens mij, als ik em zo via facebook volg, amper meer (begin 30 en, hij vooral, ze hadden/hebben (? in elk geval 2 kinderen) hele goede banen). Ze zijn voortdurend met goede acties bezig: Campassionmarathon voor Rwanda nu. Er heeft wel eens iets van hem op WLZ gestaan, van zijn vader nog vaker trouwens.

    We zijn zelf het stadium voorbij dat we ons afvragen: “welk doel is nou beter?” We doen maar ongeveer een bepaald budget, her en der eens wat, en iedereen die aan de deur komt. Zo maakt iedereen zijn/haar eigen afweging.

    Heb maar even de algemene link geplugd[/url] Ze zitten daar nu dus. Dit is een stukje eigen tekst.

    Waarom ik meedoe: De uitdaging om in Rwanda een marathon te lopen lijkt immens, maar als ik me verplaats in de situatie van daar, dan ga ik ervoor!
    Europa kwam ik nog niet uit en de halve marathon was tot op heden mijn maximum. “Ik ren omdat het tijd is om grenzen te verleggen” Met mijn gezondheid en mogelijkheden wil ik me inzetten en doneren voor een ander.
    De afgelopen jaren mocht ik dat op verschillende manieren doen. Het zien, horen en lezen van ervaringen uit Rwanda hebben mij diep geraakt.
    Eerlijk gezegd voelden de problemen van Afrika wel eens als de ver van mijn bed show, maar nu kwam Rwanda meerdere keren op mijn pad. De kracht van doneren = delen van wat jouw mogelijkheden zijn.

    Even zijn persoonlijke gegevens wissen: hoewel hij dat niet erg zou vinden.

    Alle buffels voor de goede zaak: GOEDGAAN en vooral héél veel positieve indrukken!

  58. @Bernard, heel veel succes vanacht. Ook ik heb dit keer niet mee gedaan met sponsering. Wil je wel vertellen waarom, heb al veel gesponserd voor Maud en een collega kwam voor 2 weken terug vragen, of de collega’s wilden sponseren tijdens de 4 EM, omdat het dochtertje van haar zus, zoals nu blijkt ongeneeslijk ziek is. En het een ziekte is die heel zelden voorkomt. Voor haar is de kans op genezing zo goed als nihil. Dus hebben ze besloten om een stichting die geld inzameld om meer onderzoek naar deze ziekte te gaan doen, te gaan steunen.

    En het geld kan maar 1x worden uitgegeven, vandaar.

    Maar vind het wel geweldig dat je dit doet, en wens je heel veel succes, en ben ook zeker benieuwd naar je ervaringen.

  59. Zo werd het toch nog een beregave hemelvaartsmiddag…zonder naar onze mooie binnenstad te fietsen.

    @ Bernard; ’t spotje nog niet voorbij horen komen. Komt vast ook door de omstandigheden. Ben erg benieuwd naar je verslag.

  60. Gewoon nog ongeveer 4 LP’s in huis van de veel te jong overleden Donna Summer.

    In Florida is de Amerikaanse zangeres Donna Summer overleden. Dat melden Amerikaanse media.

    Ze overleed aan de gevolgen van kanker. In de jaren zeventig had ze vele discohits als ‘Last Dance’ Hot Stuff’ en ‘Bad Girls’. In de jaren negentig scoorde ze een hit met een remix van ‘I Feel Love’.

    Donna Summer is 63 jaar geworden

  61. 9 uur Dame. Ik zal wel proberen hier een berichtje neer te zetten als ik aangekomen ben. Maar het kan ook zijn dat de batterij dan leeg is. (…zowel van de telefoon als van mijzelf)

  62. Uitpoepen diamant lukt dief niet

    In Canada zit een bekende juwelendief al een week in de cel omdat hij een gestolen diamant niet uitpoept.

    De politie zegt dat de 52-jarige Richard Mackenzie Matthews vast blijft zitten tot het bewijsmateriaal zijn lichaam via de natuurlijke weg heeft verlaten.

    Matthews bezocht op 10 mei een juwelier in Windsor in de Canadese provincie Ontario. Hij zei dat hij een verlovingsring wilde kopen. Bij het uitzoeken verwisselde hij de diamant van zo’n 15.000 euro met een zirkoniasteen.

    Ingeslikt

    De verkoopster merkte de verwisseling direct op. Ze liet een medewerkster de politie bellen, terwijl zij de man aan de praat hield. Toen agenten de verdachte in de winkel fouilleerden, konden ze de steen niet meer vinden.

    Een van de medewerksters van de juwelier verklaarde dat Matthews voor zijn arrestatie de diamant met een bekertje water heeft ingeslikt.

    Op het hoofdkantoor van de politie in Windsor wachten agenten inmiddels al een week op de komst van de 1.7 karaats diamant.

    Röntgenfoto

    Ook Matthews zou de zaak achter de rug willen hebben en werkt goed mee. De verdachte is al vele malen naar het toilet geweest. Helaas wil de edelsteen maar niet komen.

    Op een röntgenfoto zijn een paar zirkoniastenen te zien in de ingewanden van Matthews. De gestolen diamant die hij zou hebben ingeslikt, is niet te zien.

    Volgens de politie is een diamant ook niet zichtbaar op een röntgenfoto, omdat de steen doorschijnend is.

    De eerste paar dagen kreeg Matthews voedsel dat laxerend werkt. Inmiddels krijgt hij alles te eten waar hij om vraagt in de hoop dat de diamant daardoor snel komt.
    :D:D:D

  63. Iedereen naar prof.Dijkgraaf aan het kijken? In elk geval wel ’t Journaal aan deze kant; als het super interessant blijft wil ik em wel terugkijken 8)

  64. Ruimte en tijd hebben een begin…het gaat zo over de oerknal. Moet natuurlijk wel een beetje voorbereid zijn op bezoek 30 mei aan ’t (met bbq) Planetron Cinedome 😉

  65. Kijk dat laatste stukje wel een keer terug, bovendien wordt DWDD ook herhaald…’T Journaal nu, kijken of dat verwachte verlies van duizenden banen er ook in zit 😮

  66. Er is vandaag blijkbaar weinig te melden over wat er in Zwolle te doen is geweest op deze vrije Hemelsvaartdag.
    Misschien liepen al die Zwollenaars wel op de Sleepbootdagen in Zwartsluis. Het was daar in ieder geval gezellig druk en er was overweldigend veel maritiem moois te zien.
    Of zochten al die Zwollenaars de gezellige terrasjes en de galerietjes op in Elburg waar door de binnenstad een leuke kunst en cultuurroute was uitgezet?
    Je kunt van Zwolle zeggen wat je wilt maar het ligt in ieder geval lekker centraal om uitstapjes te maken.

  67. Observer, Zwolle is zeker een mooi centraal punt om uitstapjes te maken. Ik heb vanmiddag een fikse wandeling gemaakt in de buurt van Vorden en heb over heel wat landgoederen gewandeld. Het was er heerlijk rustig.

  68. @ Dame, eigenlijk vind ik het hier nog net zo’n mooi plekje voor het door jou (op ’t pollog) uit het stof gehaalde toppertje van Geer Cox

    Drink nog een glas op alles wat ooit was
    De goeie ouwe tijd
    Mooie tijd
    Nou die tijd
    Die krijgt toch mooi
    Van mij de zegen na
    Na na na na na
    Na na na na na
    Drink nog een glas op alles wat ooit was
    De goeie ouwe tijd

    Hoop en denk eigenlijk wel (anders lezen we wel) mede namens VVD-er liefdelijk geplugd. Waaraan ik persoonlijk overigens graag wil toevoegen, dat ik absoluut niet van alles van Geer Cox (humor, uitgesproken voetbalvoorkeur en werk) onder de indruk ben. Toch: ’t is weer voorbij die mooie zomer; Joke Bruijs, Toen was geluk….best grappig.

  69. Plantman: time, place? Probeerde rond 15:00 zo diep mogelijk in de stad te rijden om indrukken op te doen. Moet zeggen dat die van Las Rosas niet verkeerd waren :-* Laat Hendrik maar skuiven.

  70. 😮 Observer, begin me niet over Elburg. Blij dat mijn zwager en VER-ELBURGSTE zus nu ff ergens in ons mooie land in een huisje zitten.

    Zwartsluis heb ik al op gereageerd op je nieuws-posting. Leuk stadje ook: apart! En de poort naar de Weerribben en tegenwoordig in 1 adem te noemen Wieden. Zeg maar de poort naar NW-Overijssel. Blokzijl en Vollenhove zijn ook zulke mooie unieke plekkies. Als je de dijk af zou lopen tussen Blokzijl en Vollenhove. Passeer je 1 van de pronkstukken der Nederlandsche gemalen…gemaal Stroink. Het was zaterdag trouwens nog “gemalendag”.

    Zwolle? Geboren, getogen en blijven….natuurlijk 😉

  71. @Dick, Gemalendag, tja, ik heb zaterdag helaas “de Olde machine” in Mastenbroek gemist.
    Ik stond in Deventer op “Montmartre in het Bergkwartier” te werken als kunstschilder.
    Een heerlijk plekje dat Bergkwartier, toeristisch gezien goud waard voor Deventer.
    Zo’n Intiem binnenstadswijkje had het Zwolse “Eiland” achter de Broeren ook kunnen zijn.
    Maar ja, we weten allemaal hoe wat daarvan geworden is he?

  72. 😮 Observer, die is inderdaad ook zo mooi!

    Wat een originele titel “Montmartre in het Bergkwartier” doen ze goed daar. Heb je (ooit) nog eens een expositie?

    Het Eiland, sorry maar ik vrees dat ik me het niet heel goed meer kan herinneren zonder parkeerdek. Weet dus wel hoe het geworden is, maar niet goed meer hoe het was. De omgeving is inderdaad interessant en anders.

  73. @Dick, Het parkeerdek staat op het Noordereiland, ik bedoel meer het gebied Xenos, V&D C&A, dat heet toch het Eiland?
    En sorry, exposeren doe ik bijna nooit, op mn website staan de meeste van m’n “skilderijgies”:)

  74. Ja, zal wel kloppen. Dacht gelijk aan het parkeerdek bij je posting. Vind de omgeving daar idd ook bijzonder. Nu nog. Maar vond het al wat ver van de binnenstad af haha.

    Ja, kan me die locatie ook (wel erg eigenlijk) niet meer voorstellen zonder die grote bedrijven. Kan me best voorstellen dat je dat jammer vindt! Dat woord “Eiland” zal vast met de oude situatie te maken hebben. Maar misschien MOEST je in de jaren ’70 (?) wel mee in de vaart der volk’ren als zichzelfrespecterende provinciehoofdstad met expantiedrift? Zo’n Harry ten Klooster, bijvoorbeeld, zal toch ook nog wel foto’s van het “ouwe Eiland” hebben (gemaakt)”? Misschien liggen die platen wel veel dichterbij. Mijn broertje en ik hebben pas héél veel tijdschriften en boeken van en over ZWOLLE verdeeld (van overleden vader). Misschien iets om de komende dagen door te ploegen…..met optie “Zwartsluis bezoeken” natuurlijk 🙂
    We hebben (nog) niet heeeeel veel gepland :D:D

    De site is vast te googlen als je je echte naam inbrengt?

  75. Observer, heb jij net als ik ook het boekwerk “Het Oude Eiland” (de verdwenen jordaan van Zwolle) in jouw boekenkast staan? 😉

  76. @Dick, daar zal vast wel mooi materiaal bij zitten, en anders in “Ach lieve tijd”
    En mijn site? als je Googelt op kunstschilder, bert, zwolle, dan kom je er vast wel, maar niet doorvertellen hoor? ;);)

  77. Bedankt Observer: Ach lieve tijd, komt me bekend voor! Ook bedankt voor de google-hint. Ben zo slecht in namen….gelukkig blijkt de achternaam niet nodig 😉

    * Wowwww sweet memory’s aan De Jordaan….paar keer overnacht bij studerende maat. En die cafeetjes. Later nog een paar keer gelogeerde een studerende maat (die ook nog eens met zijn boek over timesharing bij Witteman zat) in Uilenstede…op een steenworp van de woning van Rinus Michels………..MOKUM is verdorie ook wel wat hoor :D:D:D Maar ben we zijn er trots op dat onze ouders uit gehuchtjes uit de buurt kwamen en ons Zwollenaar hebben gemaakt. Kan wel zeggen 5 van ons 6-en zullen/zijn dat voor altijd.
    Nu de kinderen nog :-* Alle vertrouwen in 😀

  78. Bert, wist jij trouwens dat je een aansprekende overeenkomst met Rana Berends hebt? Heb er tijdens een expositie eens een tijd met haar over gesproken.

    Talent voor geschreven woord én talent voor “beeldende kunst”.
    Mooi man!

  79. @Dick, dank je voor je complimenten (bloos) maar een overeenkomst met Rana, die ik zeer waardeer overigens, dat zie ik niet hoor

  80. Graag gedaan Observer. Zie ook geen andere overeenkomst dan de talenten “geschreven woord/iets goed in beeld kunnen brengen” én nog 1: aardig en vriendelijk persoon.

    Nee, ook zeker niet qua politieke voorkeur, die wij ook ongetwijfeld niet delen 🙂

  81. Ach Dick, als je net als jij en meerderen van ons je heel erg betrokken voelt bij ons ouwe stadje Zwolle, dan vind je vanzelf de juiste woorden en de mooiste beelden he?;);)
    En Rana zal met haar groene politieke partij best veel goeds doen maar nee, mijn politieke voorkeur is het niet.

  82. Heel mooi: “vanzelf”. Had het laatst met iemand over “inspiratie”. Over het zo kunnen opkomen en verdwijnen en de energie dat het “kost”.

    Rana: Mijn voorkeur dus ook niet. Wel jammer dat ze nu anders wil communiceren met Twitter. Was wel benieuwd of ze pro-Jolanda of pro-Dibi was. Denk het eerste. Ook nog vrouw he 😉

    😮 “Eiland” was vandaag een fout-woordje, maar dat moet je me maar niet kwalijk nemen.

  83. Met twitter ben ik helaas helemaal niet bekend, ik ben bang, mezelf kennende, dat ik er verslaafd aan raak, en me dat veel te veel tijd gaat kosten, en dat gaat allemaal van mn schildertijd af he? haha
    En ik neem je niks kwalijk, ik geniet van ieder gesprek met mensen die Zwolle na aan het hart ligt.
    Weet iemand trouwens of het draaiorgel “het stijve beeldje” vandaag nog de binnenstad opgevrolijkt heeft? Ze zouden iedere donderdag komen maar ja, Hemelsvaartdag he?

  84. @ Observer; heb PRECIES dezelfde niet-twitter reden. Vind het ook jammer dat John (CU) op twitter is gegaan. En vooral @gezellig :'(

    Mooi, genieten van gesprekken (over Zwolle). De draaiorgelman zal vandaag vast ook ff een time-out hebben gehad?

    Schildertijd is VEEL belangrijker die sociale communicatiemiddelen. 😮 hoort WLZ misschien ook wel bij 😉

  85. @Dick, twitterbericht. Mijn jongste zoon zegt, dat er later werd gezegd door dezelfde twitteraar hij is geschoten door liefde o.i.d.

  86. Dick, ik denk dat wij ons best samen met een biertje op een leuk terrasje al keuvelend over Zwolle zouden kunnen vermaken.
    Maar voor vandaag is het hier mooi genoeg geweest, morgen ga ik eerst naar de markt een gebakken visje halen. Ik zal vast nog wel wat oude bekenden zoals Frans Tulen, de familie Ruitenberg van de groentenkraam tegenkomen, misschien is er een lekker zonnetje zodat ik vanaf de Belgische Keizer nog even van het klokkenspel van Roy Kroezen op de Peperbus kan genieten en dan prijs ik mij gelukkig een Zwollenaar te zijn, voor straks welterusten allemaal:)

  87. Bericht door dick, op 17 mei 2012 om 23:08
    Zou er iemand in Zuid zijn neergeschoten?

    Persvoorlichting politie bevestigde zojuist aan Weblog Zwolle dat deze geruchten NIET waar zijn.

  88. Assendorper, waar haal je die dure kreten toch altijd vandaan.
    Het geeft je in ieder geval een aureool van intelligentie.
    Maar volgens mij ben jij hier voornamelijk bezig met epibreren.
    (Je ziet, ik kan ook redelijk Googelen)

  89. Ik dacht al wel Hans dat dat een sensatiebericht zou zijn. Die schoten uit Zuid zijn hier altijd goed te horen en heb vanavond niks gehoord.;)

  90. Bericht door Observer, op 17 mei 2012 om 23:34
    Assendorper, waar haal je die dure kreten toch altijd vandaan.
    Het geeft je in ieder geval een aureool van intelligentie.
    Maar volgens mij ben jij hier voornamelijk bezig met epibreren.
    (Je ziet, ik kan ook redelijk Googelen)

    Waar heb je die dure kreten van mij aangetroffen Observer en wat betekent epibreren? Ik ben niet iemand die vaak googeld en alles wat ik hier plaats gebeurt heel spontaan en doe het bijna altijd in eigen woorden.

  91. Bericht door dick, op 17 mei 2012 om 21:14
    Plantman: time, place? Probeerde rond 15:00 zo diep mogelijk in de stad te rijden om indrukken op te doen. Moet zeggen dat die van Las Rosas niet verkeerd waren Laat Hendrik maar skuiven.

    We zijn ook rond die tijd in de stad geweest. Maar vooral om er even uit te zijn met ons meisje en om een telefoon voor Melanie te regelen.

    Bericht door dick, op 17 mei 2012 om 23:08
    Zou er iemand in Zuid zijn neergeschoten?

    Nu je het zo zegt! Ik kan me nu herinneren, dat ik wel wakker ben geworden van iets dat op een schot leek. Het vervelende is, dat er hier in Zwolle-Zuid altijd zoveel vuurwerk “over blijft” van 1 januari, dat niemand bij een knal nog vreemd opkijkt. Je ziet hier in juli ook zomaar nog siervuurwerk de lucht in gaan!

  92. Dick, daar zal vast wel mooi materiaal bij zitten, en anders in “Ach lieve tijd”
    En mijn site? als je Googelt op kunstschilder, bert, zwolle, dan kom je er vast wel, maar niet doorvertellen hoor?

    Ik heb even gegoogled en het resultaat mag er zijn Observer!!

  93. @ Hans van E., bedankt voor je snelle update! We hadden het hier gisteravond net over Twitter/WLZ. In deze won WLZ met verve op “betrouwbaarheid” 🙂

  94. @ Observer; strak plan idd, keer op een terrasje over Zwolle praten. Er gaat niets boven een persoonlijke ontmoeting. Vreemd dat Assie en zijn maten schijnbaar net zo lief via het onvolprezen Weblogzwolle communiceren. Terwijl ze nota bene (het mooiste wat er is) met maten op (mini) vakantie zijn. Ach, ieder zijn ding(etje).

  95. Groot gelijk Plantje; ff met elkaar de stad in…Zwolse binnenstad is ook een uitstekende onthaastplek :-*

    @ Joppuh, ga vandaag ook nog googlen. Bert is ook de huiscartoonist!

  96. Ah…ik had die toelichting van Hans gemist. Weer een pluimpje voor Weblog Zwolle. En weer een gerucht ontkracht!

  97. 😮 @ Observer; Wat een gevarieerde kwaliteit! Tjonge, wat een aansprekend werk. Je schilderijen, tekeningen, portretten, modellen, maar vooral ook je cartoons. En alles uit het hart van Zwolle getrokken… Hoe lang moet je al wel niet bezig zijn? Volgens mij zijn er jaarlijks 2 kunstroutes (iets met “open atelier”). Doe jij ook nog ergens aan mee?

  98. wat was er bij het stadion te doen? Ik zag Hennie Spijkerman op de fiets voorbij komen. Vroeg hem nog of hij “terug op het nest is”, maar dat bleek niet zo te zijn.;)

  99. Ben weer terug en heb de ‘nacht van de vluchteling’ uitgelopen.
    Ben een mooie ervaring, een hand van Aboutaleb (Gaat u nu echt al die duizend lopers een hand geven? Ach met de marathon zijn er meer dan tienduizend… Respect voor die man), een medaille uitgerijkt door Tineke Ceelen zelf, rijker. En het belangrijkste ?? 328 aan sponsorgeld voor de Stichting Vluchteling.

    Heb ook wat van de ‘plum-peanut’ mogen proeven. Dat is een soort pinda pasta met een hoog vitamine- en energiegehalte. Plumpeanut brengt een kind snel op gewicht. Juist dat kan het verschil maken tussen leven en dood. 30 cent per pakje!

    Nu: Prikkende oogjes, nachtje doorhalen zonder in te halen trekken ze eigenlijk niet! Ga even een tukkie doen. Wie houdt de Giro op Sporza even voor me in de gaten? Die finish ga ik niet halen.

  100. @Bernard, gefeliciteerd je hebt het dus gehaald. Respect. Ben benieuwd naar je verdere verhalen. Zoals hoelang heb je er uiteindelijke over gedaan, is het voor herhaliing vatbaar enz…

  101. Het cholestergehalte hebben we weer aardig op peil gebracht na die overheerlijke frikandellen ,zo straks nog ff een stukkir lezen de krok
    etreeks….

  102. @ 1steJohn: prima relaxte kerel Henny Spijkerman…zag hem ook genieten op een bankie, tijdens Koninginnedag. Heerlijk laten genieten natuurlijk….Benny Hendriks, daarentegen, kon ik natuurlijk niet schrier onzichtbaar laten staan. Weer erg gelachen met ONZE (échte Zwollenaar) meesterscout!

  103. @ Appie (20:44) links, onder GEBRUIKERSMENU reactieoverzicht….iets van abo beëindigen. Dondersirritant idd, heb het ook een paar keer gehad: SUCCES!

  104. Assie is eindelijk aangekomen op het eiland.:D Hij had de verkeerde boot genomen. Haha. Maar het feest kan nu beginnen. :D:D:D

  105. 😀 bernard. Abou, deed ie goed idd. Plumpeanut, weer wat geleerd. Mooi wat ingezameld. Heb je nog wat over de ochtendstond?

    Tukze…(giro? hou het nogal geïnformeerde www wel in de gaten ;))

  106. Ingrid: begrijpen doe ik het voor afgelopen seizoen…Ronny coach van het jaar……….maar repotoirprijs? Weet zeker dat Franky em in nog geen 3 (2,5 volgens mij) super-turbulente seizoenen AJAX

    Voorbij is gegaan en hoe lang loop Ron al mee? Nog een pluspunt voor Frank: hij zal nooit zoveel verschillende clubs gaan trainen als Ron. Denk: Ajax (kreeg, een natuurlijk geweigerd, contract voor het leven) en Barca…..omdat het gat nogal groot is……hooguit 1 tussenstap. Netjes: 3 clubs in je hele carriere!

    En Ronny? Ronny is voetballer? Is ie Groninger, Feyenoorder, PSV-er of Ajcied…..of alles?

    Frank, is een échte…….:-* Maar nogmaals: gegund!

  107. Bericht door JanD, op 18 mei 2012 om 21:05
    Assie is eindelijk aangekomen op het eiland

    Is hij er nu pas? Jullie passen wel goed op hem hé? 😉

  108. Moet eerlijk toegeven dat ik ook de Terschellingse boot eens heb gemist….De Mavo-klas vond het wachten op mij eggg te lang duren en fietsten naar Zwolle. Mijn bikkel-leraar Engels (Assink uit Asselt) stond mij op te wachten….geloof niet dat ik me (gedeeltelijk uit schaamte) heb laten kennen in de terugtocht naar het mooie Zwolle, met zijn tweeen; die ouwe bok en ik 🙂

  109. @ Wichert, je zag ons niet he, toen je rustig met je directrice over de Voorsterweg fietste 😉 Zat met mevr. D. (bekend van WVF te koffieleuten bij Pieter (de Apotheker). We kregen er geen een gezellig bakkie bij 😀 En we hadden de tijd natuurlijjk……die tijd kwam ik op het eind in Stappie wel weer te kort >:( Iemand overigens Joppuh en Zwolse al gesignaleerd 😮 😉

    Sjon bedankt voor skuimer; zoals je weet hebben we 2 feestavonden voor de boeg…..je kunt wel een kannetje van me terug krijgen, maar dan MOET ut Jupiler zijn 🙂

  110. Ikke weh en jij ook Dick, niet naar de bekende weg vragen … jij hebt ons bij Stappie gesignaleerd, overigens w?l karakter van jou dat je het zoals beloofd bij ene skuimerT hield! 🙂

  111. @ Joppuh; Haha, idd bekende weg. Maar strak dat je al weer online bent….dank je, nog een door Sjonne betaalde skuimer ook dus. Waarmee hij mij ook nog eens een omslachtige pinactie uitspaarde.

    Heb je nog commentaar op 21:11, of is het weer een redelijk onsamenhangend, te spontaan, berichtje geworden?

  112. “Dikke liefde” en “haters”. De oudste en een maat (heb ff geen etiket) komen NU binnen uit Mokum. Netjes vanaf 8:30, netjes.

    Overigens….ga elders Amderdamse humor kijken…..de spitsvondige toppers van JISKEFET zo op 3 :-*

  113. @ Blauwtje 😮 Assie zal toch niet op dezelfde Terschellingse dansvloer oppas ontberen, waar een maat van ons….gewoon eens met de plaatselijke (zelf ontzette) wc-pot liep te dansen 🙁

  114. @Dick:

    Ronny coach van het jaar……….maar repotoirprijs?

    , daar bedoel je mee?

    En ging Ronald niet van Ajax naar Barcelona toen naar Glasgow en toen nog even naar Quatar zijn zakken vullen.

    Dus ach tis net Ronald Koeman, en waar hij nog allemaal als traier terecht komt?
    Gelukkig kunnen we niet in de toekomst kijken wat Frank nog allemaal gaat doen?

  115. @ Ingrid 23:34-a, bedoel loopbaan/carri?re denk dat ik ut verkeerd gespeld heb, maar geen zin (meer: film op 2 begint zo) om het te checken.

  116. @ Ingrid 23:34-b Heb ik het over Ronald de Boer gehad?

    Ron = Ronny = Ronald Koeman. Heb het ook niet over Erwin Koeman gehad 😛

    Wel over FRANK DE BOER (en Ronald zou zomaar eens ook een goede trainer kunnen worden….het siert wat mij betreft beide heren dat ze overal ter wereld als Ajacied worden gezien) Bedoel juist: wat is

    RONALD KOEMAN eigenlijk?

  117. Sterker nog, zet er ook zo 100 op als beide broertjes tegen elkaar zouden….klaverjassen (gewoon eerlijk, die niet zoals De Wolf en Pipo)

    100 op de Boertjes…gewoon cleverderderderder. Sorry, was ff euforistisch 😉

  118. Mijn laatste doelstelling van vanavond….dreig ik gewoon te laten lopen: Film op 2 :'(

    Maaaaar ben trots op mezelf dat ik (de heel bijzonder gave) Jiskefet van vanavond helemaal gezien heb :D:D:D

    Verder heb ik dagelijks nog een doelstelling….maar dat wordt em vanavond ckus niet 😮

  119. Hebben jullie vandaag (Studio Sport) ook zo genoten van 1 van mijn helden…vrienden-oneens-alarm gaat….Clarense Seedorf; benieuwd wat ie gaat doen!

    Trusten alvast, t begint.

  120. @Dick,

    En ging Ronald niet van Ajax naar Barcelona toen naar Glasgow en toen nog even naar Quatar zijn zakken vullen.

    Daar moet natuurlijk Frank (de Boer) staan.

    Nog een pluspunt voor Frank: hij zal nooit zoveel verschillende clubs gaan trainen als Ron. Denk: Ajax (kreeg, een natuurlijk geweigerd, contract voor het leven)

    Nogmaal kun jij in de toekomst kijken. Frank ging ook naar Quatar om zijn zakken te vullen, of was dat volgens jou om het hoogstaande voetbal sat daar gespeeld wordt.

  121. @Dick, wat is Ronald Koeman eigenlijk: een goede trainer.
    En waarom is het zo belangrijk wat je club is was als voetballer, nu je een trainingscarriere ambieert.

  122. ZWOLLE – Zwollenaren Focke Hettinga en Joyce Orsel gaan zondag hun inmiddels bekende Zwolse biertje brouwen. Brouwerij HettingaBier wil dat het liefst doen onder toeziend oog van veel publiek.

    Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 17.00 uur welkom aan de Voltastraat 17 F. Tijdens het brouwproces wordt er ook tekst en uitleg gegeven over bij bier passend eten.

    Bron: Stentor.

    Wanneer je van bier houd of wanneer je wil zien hoe het gemaakt wordt.

  123. Het enig juiste antwoord Joppuh 😀

    Bericht door Joppuh, op 19 mei 2012 om 09:03
    Koetje is mijn vriend en een echte Feyenoorder momenteel Dick!

    Momenteel wel. Weet je wanneer ie MIJN man was? Toen ik live in Hamburg was….1988. Zag hem met een Duits shirt zijn kont afvegen én zag Hans van B (ik, was alleen uit W.holte toen) met de platte hand Mattaus op zijn gezicht slaan :D:D:D Bij het ingaan van de spelerstunnel, een tijdje na afloop…Stond boven de spelerstunnel.

    Vandaag GENOTEN bij HZVV: beslissingswedstrijd prom/degr Harkemase Boys-SVZW (hansie hansie) 2-0. We waren 2 uur te vroeg: aanvangstijdstip gewijzigd. En de vrouw van mijn vriend mag Hans wel. Er gelachen en wat een weer!

  124. Jongste zoon is afgelopen dinsdag met zijn Meanderklas gewoon naar….Najib in De Spiegel geweest 😀
    Moest er aan denken toen ik de aansprekende cabaretier in de “Paul-herhaling” zag :-*

    Ja, ze vonden het allemaal erg tof. Maar dat lijkt me logisch.

  125. @ Dame, op 19 mei 2012 om 21:23, je doelt met

    Bestond het h*mohuwelijk toen al, Dick? Ik dacht altijd dat Nederland het eerste land was dat die mogelijkheid bood.

    op

    Joppuh
    Bericht door Joppuh, op 19 mei 2012 om 09:03
    Koetje is mijn vriend en een echte Feyenoorder momenteel Dick!

    ? Weet het niet, experts en erg grappige mensen als Paul en Claudia weten dat wel….je, weet wel van “De Verschilligen” 😉

  126. @ Bericht door De Taalpurist, op 20 mei 2012 om 08:28
    Assie dan moet het wel ‘donders’helder wezen

    En degene die tuurt naar Engeland ZELF OOK.

  127. @ Dame :D:D:D

    Ik dacht eigenlijk eerder aan de dochters…
    Bericht door Dame, op 20 mei 2012 om 17:27 …..
    dubbel d

    Blijft vreemd dat er 6 minuten tussen de posings zitten. Misschien leg ik dan toch verbanden die er niet zijn 😮

  128. Scherp, Dick, van die 6 minuten. Ik zag het meteen na posten. Dacht in eerste instantie “laat maar, is niet het enige taalfoutje hier”, maar bij nader inzien toch maar gecorrigeerd…:)

  129. @Dame,

    dubbel d, dubbel l

    ,

    toen ik dit las dacht ik he wat typt Dame nou. Had er andere gedachten bij;), dan jij bedoelde. Dirty mind :D:D:D

  130. @ 18:23, Dame dat MIJN man is in de edele voetbalsport net zo veel waard vaak nogal opportunistisch. Zoals veel in de (voetbal)wereld. Voorbeeldje:

    We waren gistermiddag dus bij die beslissingswedstrijd (en nee, het gaat niet over de trainert van dienst, Hans Kraay jr). Heb ik het met de zoon van ‘mijn maat en zijn vrouw’….over “een Drogbaatje doen” denk dat elke voetballiefhebber gistermiddag begreep wat ik bedoel (schwalbe en hij zei van de week nog dat ie geen acteur was, met een hele ontwapenende lach :D)……….had ie pas ook al een hele wedstrijd (tegen de Koninklijken volgens mij) liggen “Drogbaën” tewijl ie er wel gewoon de enige inlegt…..zodoende stonden ze in de finale. Die finale besliste hij met een heel goed doelpunt én een sublieme treffert.

    Is Drogba nou een winnaar of een acteur? Of beiden of geen van beiden. Mooi soms OPPORTUNISME :-*

    Mijn voorspelling? NL Europees Kampioen en Berkum naar de Topklasse :D:D:D

  131. Zucht, begin was te geestdriftig…had moeten zijn:

    @ Dame 18:23, dat “MIJN man” was in die context, evenveel waard als eigenlijk altijd in de edele voetbalsport.

  132. Bericht door dick, op 20 mei 2012 om 17:40
    @ Assendörper, op 19 mei 2012 om 22:27; niet wat voor jou Engeland?

    Nee Dick, geef mij maar Duitsland. Ik vind dat een prachtig land. Enorm gastvrij en je kunt er lekker eten en drinken voor weinig geld.

  133. Bericht door dick, op 20 mei 2012 om 17:41

    @ Bericht door De Taalpurist, op 20 mei 2012 om 08:28
    Assie dan moet het wel ‘donders’helder wezen

    En degene die tuurt naar Engeland ZELF OOK.

    Zo af en toe heb ik ook heldere momenten en die had ik op dat moment ook.8) Ik heb Engeland echt zien liggen want ik zag dat er links werd gereden.;D

  134. Nico Dijkshoorn op 3fm:
    * een man (ook Robbin?) die danst met een fondu-stel in zijn broek.
    * Robbin Gibb is overleden…die er een levenlang uitzag als…..lange man met een baard….een jongetje dat altijd als laatste met gym wordt gekozen….Schriel mannetje: NOGAL JAMMER NICO….persoonlijk vond ik weinig mis met The BeeGees; best gezellig. Moge hij in vrede rusten.
    * Met Giel nog een beetje pochen op Youp….hijn noemde Nico namelijk in zijn column van zaterdag.
    * slecht grapje over zingende hoofdtooi
    * Kansloos naar huis.
    * Donna Summer overleden: oh marieke en ik dansend….Donna die zong wat ik voelde “I Feel Love”………………..dat grapje vond ik dan wel weer leuk D:D:D

    PS nee, de Youp vond ik gister ook niet goed genoeg. hij heeft nog nooit zoveel BN-ers in 1 stukje zo positief benaderd. Youpie zal toch geen koorts hebben?

  135. @ Dame, staat er in deze mail (van gister) nog iets wat ik niet over Hanssie Hanssie heb verteld?
    ….ja!

    Gister was ik met familie S. bij SVZW-HarkemaseBoys (bij HZVV). Kraay jr huilde na afloop, L. bleef fan van em, dat siert haar??.toen ik hun 2x op de foto wilde zetten waren de baterijen op. Na afloop hebben ze Hans volgens mij nog ff gesproken. Toen kwam ik em ook huilend tegen (hij werd uitgejouwd en klapte even voor die boeren die hem (beneveld natuurlijk) uitfloten). Heb hem in de loop ⤝succes⤝ gewenst. A. heeft én een bal van het organiserende HZVV én de handtekening van Hans Kraay jr. De man die ooit met carnaval in Zwolle de volgende dag zijn jasje kwam ophalen met een grote bos bloemen. Meneer had na afloop van het carnaval schijnbaar geen tijd om aan zijn jassie te denken. Informatie uit uiterst betrouwbare mevr. die die carnavalsavond bij de jassen stond….en in de buurt van iemand woont.

    Net: KRAAY JR NU OP RADIO VERONICA!!!!!! Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh geen letter over zijn degradatie!!!!!

  136. @ Dame: ja, Hansie Hansie was mijn type verdediger. Wel jammer dat ie té vaak over ut grensje ging.

    Vind zijn vader een charmatie aardige man. Schijnt ook een goede voetballer te zijn. Daarna was ie minder.

    Ultra-jammer en goedkoop dat die slechte doch uberpopulaire Johan-3 show (Derksen) zijn vader zo vaak afzeiken…..waar die man niet eens bij is.

  137. Zéér indrukwekkend gister: Andere Tijden!

    Mét dames uit het gewapende verzet: Hoe het kwam (hoeden-petten); hoe het ging, wat ze voelden tijdens liquidaties én hoe ze door NL werden bekeken na de oorlog.

    * Gelukkig leven ze nog, zodat die specifieke verhalen, uit eigen mond, geregistreerd kunnen blijven!

  138. @ Dame 😀 Mag ik nog een keer inloggen om op je te reageren. Ach er is toch nixxx op tv tot 20.00.

    hansie hansie is de bijnaam (ook maar gehoord) van Hans Kraay jr.

  139. @ Dame; ja. Daarom wenste ik em in de loop ook “succes”. Vroeg mijn maat (ook van van Johan-3 en Guinee) of ie het wel goed vond dat ze hem hier straks weer over af gaan lopen zeiken bij VI (op tv). “Hoort bij het spel” vond ie. Heeft ie ook wel een beetje gelijk in. Hansie, Hansie zoekt vrijwillig altijd de camera’s op. Terwijl hij weet wat er gaat gebeuren.

    * De clubs waar hij traint en de sponsoren profiteren ook van zijn zelfopgezochte publiciteit. Vind het altijd wel jammer dat ze bij Johan-3 (Derksen) zijn vader er zo nodig bij schijnen te moeten betrekken. Maar ze doen maar.

    @ 20:10, voetbal = emotie. Ga je vanavond nog naar de laatste kans van Wezep kijken, op jullie sportpark? Zien we je nog wel!

  140. Dick dacht je dat ze nu wel komen ze willen er voor niets nog niet naar toe een waanzinnige wedstrijd waar niemand sportief gezien beter van wordt

  141. Wichert, ik ben wel geweest. Met de man die vrijdag én zaterdag over een week in een voorwedstrjid mag acteren. De 1e wordt het mooiste……ernstig benieuwd hoe hij tegen dames speelt :-*

    Reactie op de wedstrijd? = reactie op Dames’ 😀 op het nieuwstopic. Wilde het ff checken bij veurzittersupportersvereniging ACV maar die pakt de telefoon (elders in meppel) niet op. Zal em wel een mailtje sturen met “dit kan jullie zaterdag niet meer ontgaan” al hoop ik wel dat er weer een Zwolse ploeg op het hoogste niveau komt!

    ONZE Piet de J. nog gesproken, gaat (onder veuzitterschap van andere bijzonder geschikte collega) bij ASC spelen. Piet had het bij WVF ook geweldig naar de zin gehad. Heb hem gefeliciteerd, sympatieke club ook lijkt me.

  142. Wichert, toevallig was hier al vroeg iemand van een ing.bureau voor een collega. Vertelde veel over de projecten “Ruimte voor Water” die hij in Schelle en bij de Vreugderijkerwaard had gedaan. Voor WGS dus. Over de compensatie wilgen maar ook over de verdrievoudigde compensatie uilen 😮 Over Herman’s nieuwe boerderij….over alle ellende. Liet foto’s zien, nadat ik meldde dat ik er zondag nog met mijn moeder en broertje had gefietst (stilstaand en oh-end met Harry K…bij de te koop-staande dieren toko…en bij de kangaroo’s.

    Zou Paul die zoepkeet overdag ook niet eens open kunnen stellen, voor de gelegenheid? Anders kan Jaap dat toch wel?

  143. Oh, de gast had zich overigens vergist in de locatie; voor de afspraak met mijn collega. Zei JC al niet: “Elk nadeel heP zijn voordeel” 😀

  144. Jimmy Cliff nu Cool en Vrolijk….Reggae night, we come together when the feelin’s right,
    reggae night, and we’ll be jammin’ ’till the morning light.

    en een ander:
    We got sunshine in the music
    Saw the power in the song
    We got sunshine in the music
    Music keeps me full of love

  145. 😀 “Kapper JOHN Bijsterbos uit ‘Attem” zei Frits = “Kapper John” ook in Stadshagen…..reageerde net op de 2-spraak in Tijd voor 2:

    2 kamerleden zitten in de trein, zegt de één tegen de ander (iets van) “Ga jij terug voor de stemming van Geert of niet?”

  146. Hier zal straks wel een topic van komen (op zien Zwols natuurlijk)

    Amsterdam blijft aantrekkelijkste gemeente

    Dat blijkt uit cijfers van de Atlas voor Gemeenten, die woensdag wordt gepresenteerd in Zwolle. In deze atlas worden elk jaar de 50 grootste gemeenten van Nederland vergeleken op meer dan 50 verschillende punten, uiteenlopend van bevolkingsopbouw en veiligheid tot aan cultureel en culinair aanbod.

    Behalve de Brabantse steden hebben ook groeigemeenten en sommige gemeenten in grensstreken het moeilijk. Almere en Lelystad hebben het aantal huishoudens onder de armoedegrens fors zien toenemen. Sittard-Geleen heeft niet alleen te maken met krimp door vergrijzing maar ook nog eens met fiks dalende huizenprijzen.

    Emmen is voor het tweede jaar op rij de minst aantrekkelijke grote gemeente om te wonen. Ook Hilversum heeft een flinke duikeling gemaakt. Die stad stond tot 2001 nog in de top 10 van aantrekkelijkste gemeenten, maar komt nu niet verder dan plaats 29.

    Amsterdam prijkt nog steeds bovenaan de lijst van aantrekkelijkste gemeenten, maar Den Bosch steekt de hoofdstad naar de kroon. Die gemeente heeft zijn aantrekkingskracht het meest weten te vergroten van alle 50 grote steden en staat nu op de derde plaats, achter Utrecht.

    Rotterdam en andere plaatsen aan de zuidkant van de Randstad zakken steeds verder weg ten opzichte van de plaatsen in de noordelijke Randstad. Rotterdam heeft veel te lijden van het afnemende culturele aanbod en ook van het hoge aantal laagopgeleiden in de stad.

    Studentensteden Utrecht, Groningen en Nijmegen doen het goed op het gebied van creativiteit, kunst en cultuur. Zo hebben Groningen en Nijmegen zelfs de meeste popconcerten na Amsterdam. Op culinair gebied is Maastricht onbetwiste koploper, met Zwolle (thuisbasis van het echtpaar Jonnie en Thér?se Boer) als goede tweede.

    Tot zover citaat uit TTTTT. De redacteur(en) hebben vast het etablissement genoemd om er eens gratis te mogen eten :o:o:o (kop komt van stukje met deze plaat

    De TTTTT foto heeft dit onderschrift `Voedselbank in Tilburg`

    Benieuwd wat WLZ doet met de combi?s
    – Amsterdam blijft aantrekkelijkste gemeente
    – gepresenteerd in Zwolle
    – Behalve de Brabantse steden hebben ook groeigemeenten en sommige gemeenten in grensstreken het moeilijk. Almere en Lelystad hebben het aantal huishoudens onder de armoedegrens fors zien toenemen. Sittard-Geleen heeft niet alleen te maken met krimp door vergrijzing maar ook nog eens met fiks dalende huizenprijzen.

    Emmen is voor het tweede jaar op rij de minst aantrekkelijke grote gemeente om te wonen. Ook Hilversum heeft een flinke duikeling gemaakt. Die stad stond tot 2001 nog in de top 10 van aantrekkelijkste gemeenten, maar komt nu niet verder dan plaats 29.

    – Studentensteden Utrecht, Groningen en Nijmegen doen het goed op het gebied van creativiteit, kunst en cultuur. EN ZWOLLE ALS STUDENTENSTAD?
    – Op culinair gebied is Maastricht onbetwiste koploper, met Zwolle als goede tweede.
    – Zwolle is thuisbasis van het echtpaar Jonnie en Thér?se Boer.
    – `Voedselbank in Tilburg`

    —————————–
    Liverpool wil Lowie trouwens
    Borussia Dortmund wil Luuk de Jong

  147. Wichert, ben jij gister ook in Westenhage geweest (over oud-Westenholte en ?s Heerenbroek)?
    OOK (vrijdag vast ook) met Aalt en Anneke D (schijnt ook in Sensator te hebben gestaan) in de hoofdrol 😀 Komt nog een tentoonstelling van in de herfst.

  148. Willem Pekelder (Trouw): ??Zelden koos Hilversum zo duidelijk partij voor het slachtoffer als in de zedenzaak rond Robert M. [??] Bas van Werven, presentator van EénVandaag (maandag, Nederland 1, 858.000 kijkers), leek zelfs verder te willen gaan dan de maximumstraf. ⤽Waarom geen levenslang?⤝, vroeg hij rechtspsycholoog Peter van Koppen. ⤽Omdat dat niet kan bij dit soort misdrijven⤝, luidde het antwoord. ⤽Is het wetboek van strafrecht dan nog wel toereikend?⤝ [??] De tv heeft in de zaak Robert M. een grote draai gemaakt: Niet meer de spreekwoordelijke advocaat van de duivel, maar vertolker van de gevoelens van het volk.

  149. Ik ga maken dat ik naar de sportschool gerend ben! Dan kan ik daar mooi sporten in de tijd dat het ergste onweer over Zwolle trekt en in een fris afgekoeld Zwolle weer terug rennen.

    Gegroet!

  150. Dus er nog even flink aan trekken, Drama. Fijn dat Assie je helpt, dat scheelt een heel stuk. Je hebt het weer niet mee, te benauwend voor fysieke inspanningen.

  151. Nog geen atlas-topic dus….dan zal ie vandaag wel komen:

    Vandaag verschijnt alweer de 14de Atlas voor gemeenten, met dit jaar als thema: Naar een optimale gemeentegrootte. De Atlas wordt vanmiddag gepresenteerd in Zwolle, de culinaire hoofdstad van Noordoost-Nederland. Zie voor meer informatie:

    http://www.atlasvoorgemeenten.nl

    Met vriendelijke groet,
    ………..Atlas voor gemeenten

  152. Stadshagen geniet van zomers weer aan Milligerplas (fotoreportage in link)

    De zomerse temperaturen zijn deze week echt doorgebroken en daar genieten de inwoners van Stadshagen vol van. Woensdagmiddag was het erg druk met zonaanbidders en spelende kinderen. Het water van de Milligerplas was zelfs van heerlijke temperatuur waardoor velen een duik in het verkoelende water waagden.

    Het begon woensdagmorgen rustig aan de Milligerplas, maar tegen de middag begon het strand vol te lopen. Met name ouders met kinderen vonden hun vertier en verkoeling aan de Milligerplas.

    woensdag 23 mei 2012
    Bron: stadshagennieuws.nl

  153. Sacha de Boer nu geïnterviewd bij Frits Spits. Over de nieuwe vormgeving van HET JOURNAAL per zondag….

    De Gong (boingggg Journaal) = terug :D:D:D

  154. @ingrid ; yep, nog even, en dan medio juni een poos(je) ons dolce far niente:D
    Daarna zien we wel weer verder, vanuit het boshuis;)

  155. Ik heb het weer allemaal gemist en vergeet net door lezen van postings hier naar de fragmenten te kijken. Hoe was die Nederlandse dame? Heb het lied nog nooit gehoord. Kunnen we ermee voor de dag komen of wordt het weer een nieuw fiasco?

  156. Bericht door drama, op 23 mei 2012 om 21:38
    Vandeweek mooi opgeschoten, mede dankzij hulp van Assie

    Drama, ik ben helemaal aan de latten. Dat harde werken ben ik niet meer gewend. Pluspuntje is dat ik nu 3 kilo minder weeg. ;):D

  157. Potdomme ook nog een goeie daad verricht! Een motorrijder was stilgevallen in het viaduct bij de IJsselallee. Even gedacht…toch maar teruggereden. Toen had ie zijn motor al naar boven geduwd. Wel even geholpen en gewacht tot zijn zoon er was met een jerrycan.

    Was weer een gezellig avondje!

  158. Dat weet ik niet Assie, maar als je na drie dagen hard werken “aan de latten” bent, dan is het misschien tijd om je conditie wat op te vijzelen.:P Vandaar mijn advies. Bijkomend voordeel is dat je nog meer WLZers kunt helpen.

  159. Potdomme Plantman 00:03; strak optreden!

    Wanneer vertel je over het gezellige avondje? Had ik woensdag trouwens ook in De Mol. Heb ff aangebeld bij een kapitale boerderij zeg! Met automatische hekken en automatische kakkers (jochie van pak weg 23 in rode broek met als bewoners. 4 manlijk en 1 dame, die stond (al dan niet toevallig) in de keuken. Zag ik toen mij aanbevolgen werd om te lopen. Ze konden gelukkig wel bevestigen dat ik goed ree 😉 Misschien nog eens googlen hoe dat pand heet. Want het had een naam.

  160. Beachvolleybalsters in bikini veroorzaken grote file

    Speelsters van het Britse beachvolleybalteam veroorzaakten gisteren een grote file op het Parliament Square in Londen. De dames, gekleed in bikini, waren daar bezig met een potje beachvolleybal.

    Er ontstond direct een chaos in het verkeer op het drukke kruispunt.

    De actie was bedoeld om de bevolking bewust te maken van de verkeersdrukte die hen tijdens de Olympische Spelen te wachten staat en om een nieuw verkeerssysteem uit te testen. Via het ?Temporary Road Changes-systeem? kunnen de inwoners van Londen tijdens de Spelen op elk moment op internet zien waar de wijzigingen en drukte in het verkeer zich bevinden.

  161. Spanje vraagt Eurovisie-kandidate ‘alsjeblieft niet te winnen’

    Slechte economische toestand van het land reden voor oproep … Kosten organisatie Eurovisie te hoog
    ————-
    Geweldige mogelijkheid voor die dame om, door een klein dingetje niet goed te doen, ineens uberveelbesproken te worden. Waardoor al haar werk in the picture komt!

    En nog “held in eigen land” ook!

  162. wie een gokje wil maken of ek wil kijken mag ??n dezer dagen langs komen bij het caf? de P.(voor formulier) u mag ook gewoon langs of aankomen.

  163. vanmiddag naar Raalte, en dus morgen weer en dan met name voor de Gerry mcAvoy band (ex bassist Rory gallagher) met het dito repertoire, ik verheug me dr op. En morgen ook Alvin lee, ben ik ook wel nieuwsgierig naar!

  164. Goedemorgen,
    @Plantje je bent er weer vroeg bij.
    Hoe is het met Melanie. Helemaal hersteld van haar heupoperatie.
    En Sanne nog 2 maand dan wordt ze al weer een jaar, onvoorstelbaar zo snel als dat gaat.

  165. Goedemorgen!

    Ja, inderdaad. Ik heb vanochtend Sanne even voor mijn rekening genomen. Kon Melanie even een beetje uitslapen. Ze is inderdaad eigenlijk al weer een heel eind hersteld en zal over niet al te lange tijd ook weer werk kunnen gaan zoeken.
    Ja, 24 juli is het zo ver! Dan gaan we met Sanne lekker naar de dierentuin om het te vieren.

    Nu ligt Sanne heerlijk te slapen. Ik ga zo de douche onder en dan komt Melanie even later Sanne brengen. Heerlijk samen met water spelen. Geweldig vindt ze dat!

    En hoe gaat het bij jou? Nog alles goed op de rit?

  166. @Plantje, gaat hier prima. Ach ja met kind(eren) hoor je opeens weer bij de vroege vogels. Maar op een dag als vandaag, heerlijk weer. Vond dat toen de kinderen jonger waren heerlijk. Samen met de jongste in het weekend naar beneden, en als het dan mooi weer was, deuren open, en als hij dan al weer in slaap was gevallen. En de oudste nog niet wakker was. Even een 1/2 uurtje buiten zitten. Kopje koffie erbij, boek erbij en was een rust zo s’morgens vroeg. Alleen fluitende vogels. Doe het nu nog vaak, alleen duurt het wat langer dan een 1/2 uur voordat de rest wakker is:)

    Fijn dat het met Melanie weer zoveel beter gaat. Hopelijk vind ze snel een leuke baan.

    Ben jij inmiddels al bezig om ander werk dichter bij Zwolle te vinden.
    Zou voor jou ook erg ongunstig zijn wanneer de plannen van demissionair kabinet m.b.t. bijtelling auto/ov door gaan.

  167. Ook nog even navraag bij Natascha, hoe gaat ie nu. Je zult inmiddels de 12 weken echo hebben gehad denk ik zo.
    Is de vermoedelijke bevallingdatum 8-12 gebleven?

Reacties zijn gesloten.