Blaas of Glory in Zwolse uitzending Spijkers met Koppen

Zwolle – Spijkers met Koppen is op 5 mei op Bevrijdingsfestival Overijssel! Felix Meurders en Dolf Jansen, de columnisten Wim Daniëls en Martijn Koning en tal van cabaretiers zijn van de partij.

aac_8-1.jpg

Er wordt die dag van 12.00 – 14.00 uur natuurlijk aandacht besteed aan het grootste festival van Nederland, aan vrijheid in de ruimste zin van het woord, aan politiek, burenruzies, film, toneel en sport. Alles kán en mag in Spijkers met Koppen. En uiteraard is er live-muziek. Daarvoor zijn Normaal en de Zwolse band Blaas of Glory uitgenodigd. Wil je live Spijkers met Koppen meemaken vanuit het Provinciehuis? Mail dan naar Jaleesa van der Vegt; jaleesa@niekvandersprong.nl en ontvang een bandje voor de uitzending.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. @ Ingrid, komt over of ik jou daar ook ga ontmoeten. “Normaal” zou er ook zijn Normaal,de Blaas, Felix, Dolf, goeie columnisten en cabaretiers[/url] Onderwijl uitkijken over het festivalterrein dat langzaam volloopt 😀


    Maak melding

  2. @Dick, ik weet het niet, vind het zo “vroeg”op de dag ook heerlijk om over het terrein te zwerven. Omdat het op een voor vele mensen vrije dag is, zal het druk worden. En als ik ergens niet tegen kan is het grote mensen massa’s. Dus ik weer het niet. En omdat je moet aanmelden houd het me een beetje tegen. Ik vind wanneer je je aanmeld, je ook aanwezig moet zijn.


    Maak melding

  3. Haha Ingrid, heb er ook zo één thuis (grote massa’s). Als je echt wilt en rustig loopt ben je zo waar je wilt zijn, is mijn BVO-ervaring. Maar ik maak het dit jaar voor het eerst niet zo laat. Mijn (niet alleen BVO) vriendin gaat met haar vriend; laat ze maar mooi samen. Vind het ook wel lekker alleen te dwalen. Er loopt altijd wel wat te babbelen rond. 12:00-14:00 komt mij uitstekend uit en dan zorgen da’k om 21:00 thuis ben. Om (voor het eerst de dag zelf) mijn verjaardag te vieren, op zaterdag immers en er zijn die periode meer kapers op de kust. Er heeft ook nog niemand afgezegd of gemeld later te komen. We zien wel hoe het loopt. Het wordt vast weer een succes!


    Maak melding

Reageer