Verkeersmaatregelen Koninginnedag

Zwolole – Maandag 30 april wordt in de binnenstad van Zwolle Koninginnedag gevierd. Om 7.00 uur start de Koninginnedagviering met een kinderkleedjesmarkt. De dag wordt afgesloten met vuurwerk op het Rodetorenplein vanaf 21.30 uur. Vanwege de festiviteiten geldt er die dag een aantal verkeersmaatregelen.

De straten die aansluiten op het Grote Kerkplein worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit betreffen de Praubstraat, Papenstraat, Goudsteeg en Bloemendalstraat ter hoogte van Blijmarkt/Koestraat. Hierdoor is de Sassenstraat niet bereikbaar. Het Gasthuisplein ter hoogte van de Walstraat wordt afgesloten. Hierdoor is de Nieuwe Markt niet bereikbaar. Vanwege de feestelijke activiteiten op het evenemententerrein Rodetorenplein is de Jufferenwal – Rodetorenplein ter hoogte van de pollers afgesloten. Stadslijnen 2 en 3 van Syntus rijden om via de Pannekoekendijk, vanwege de afsluiting van het Rodetorenplein – Jufferenwal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Verkeersmaatregelen Koninginnedag”

  1. Vuurwerk hoort toch ook daar, waar de festiviteiten zijn?? En niet in het park waar verder niets is op deze dagen. Met het opbouwen van 5 mei heeft dat niets te maken, dat is elk jaar al zo.

  2. Ik denk dat het park voor iedereen beter bereikbaar is.ieder jaar ga ik heen. Maar zal dit jaar er niet bij zijn jammer maar helaas

  3. en je hoort er denk ik ook wel veel van. van dat vuurwerk, is daar niet een 1 of andere danceplein met keiharde muziek8) of zetten ze de muziek even een half uurtje uit? zullen die dancevierders leuk vinden met de mik vol pillen en drank:P8)

Reacties zijn gesloten.