Bedenk de naam voor het nieuwe hoofdbad in Zwolle

Zwolle – De bouw van het nieuwe hoofdbad in Zwolle is in volle gang. Aan het einde van het jaar gaat dit nmeest duurzame bad van Nederland open. Bij een nieuw hoofdbad hoort een nieuwe naam, vindt sportwethouder Gerrit Piek. Daarbij wordt graag gebruik gemaakt van de ideeën van inwoners van Zwolle en omgeving.

hoofdbad.jpg

De gemeente Zwolle heeft daarom samen met Optisport, de exploitant van het zwembad, een prijsvraag uitgeschreven. Laat weten wat u een aansprekende naam vindt voor het nieuwe hoofdbad in Zwolle. Met de nieuwe naam refereren we graag aan iets wat typisch is voor Zwolle en de lading van het sportcentrum volledig dekt. De winnaar wordt beloond met een abonnement voor een jaar lang onbeperkt sporten in het nieuwe hoofdbad.  

hoofdbad_2.jpg

hoofdbad_3.jpg
 Artist Impression Gemeente Zwolle

Inzendingen
Stuur vóór 1 juni 2012 uw voorstel voor de nieuwe naam in. Inzenden van de naam kan via het deelnameformulier op de website www.optisport.nl/zwolle of mail uw idee naar zwolle@optisport.nl. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer in het bericht te vermelden.
Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Zwolle, Optisport en de klankbordgroep, beoordeelt alle inzendingen en kiest de definitieve naam. Eind juni wordt de winnaar en de naam van het nieuwe hoofdbad bekend gemaakt.Meer informatie over het nieuwe zwembad in Zwolle en de prijsvraag vindt u op www.optisport.nl/zwolle.

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer