Generation Classics Party

Op zaterdag 30 juni 2007 vanaf 21.00 uur vindt het swingende discofeest voor iedereen van 21 jaar en ouder plaats voor Zwolle e.o. namelijk Generation Classics Party.

De lekkerste swinghits uit de 70’s 80’s en een vleugje 90’s zullen dan gedraaid worden door swingende Top DJ, s er is een spectaculair dansteam van de Dance Factory en een swingend optreden van de Soul Brothers (de Nederlandse Trammps) maar Generation Classics party is veel meer dan dat! De Stilo Hal te Zwolle zal omgetoverd worden tot een heus discopaleis met een wervelende licht en geluidshow, mega videowalls waarop jij de leukste clips uit o.a. Grease, Saturdaynightfever, The Wiz en Fame kan zien maar waarop je ook je zelf kan zien swingen, en als klapper een mega verlichte dansvloer. Tevens zijn er diverse stands zoals o.a. kappers, visagisten, sieraden en een nagelstudio waar jij je in de dresscode kleuren Pink & Black kan laten omtoveren tot heuse disco queen.

Verder heeft deze editie The Hot Summer Night Edition meegekregen en zal er o.a. een icecream en cocktailbar aanwezig zijn en zullen naast alle swingende Dance Classics ook de lekkerste zomerse hits uit die tijd passeren, ook kun je gebruik maken van speciaal tarief taxivervoer van en naar Generation Classics Party.

Tickets zijn vanaf zaterdag 26 mei 2007 in de voorverkoop verkrijgbaar a € 15,00 bij o.a. van Leest aan de Spiegelstraat 12 te Zwolle en de Stilo Hal te Zwolle  voor aanvullende informatie zie www.generationclassicsparty.nl

Aan de kassa mits nog voorradig kosten de tickets € 17,50

Artikel delen:

Reageer