Man gewond na steekpartij aan Nijerwalstraat

Zwolle – Naar aanleiding van een zware mishandeling dinsdagmiddag 1 mei aan de Nijerwalstraat, heeft de politie dinsdagavond een 36-jarige Zwollenaar aangehouden op het politiebureau.

Een 27-jarige man sprak de verdachte op straat aan vanwege een langer lopend conflict in de relationele sfeer. Dit escaleerde, waarop de verdachte een steekwapen trok en het slachtoffer net onder zijn oksel verwondde. Deze moest zich onder doktersbehandeling stellen. De verdachte meldde zichzelf enige tijd later bij de politie. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Man gewond na steekpartij aan Nijerwalstraat”

  1. Zo,n jonge wijk dat stadshagen en lees vaak al zoveel narigheid over de wijk.Er gebeuren daar veel ontoelaatbare incidenten waar kan dat toch aan liggen in zo,n mooie jonge wijk

  2. ik weet wel waar het aan ligt! toen stadshagen gebouwd werd hebben ze holtenbroek afgebroken en iedereen hier heen gestuurd. maar dit ruzie ging daar niet over en deze man komt hier ook niet uit de buurt! en btw ik ben gestoken onder mijn oksel!

Reacties zijn gesloten.