De Blauwe Vingers op hoofdpodium Bevrijdingsfestival

Zwolle – Vorige week verscheen de videoclip voor Halte Rechts en nu mag Zwolse formatie De Blauwe Vingers alweer heugelijk nieuws naar buiten brengen. Zaterdag 5 mei treedt het a capella bluestrio op tijdens het bevrijdingsfestival Overijssel. Om 13:30 uur verschijnen de mannen op het hoofdpodium, na het optreden van Alain Clark.

deblauwevingers.jpg

Vervolgens geven De Blauwe Vingers om 14:20 uur acte de présence op het intieme podium van de Deltion VIP lounge. Liefhebbers kunnen naast single Halte Rechts ook rekenen op nieuwe nummers als Milligerplas, Tel Je Geld en Het Blauwvingerlied. Naast De Blauwe Vingers zullen o.a. Yori Swart, Tim Akkerman, Eins Zwei Orchestra en Zwolse rapper Typhoon optreden in de Deltion VIP Lounge. Het podium is per boot gratis te bereiken.

De opnames voor hun eerste album zijn in volle gang, maar de mannen zijn vooral bekend als live act. Zingend over wat ze zien, op straat en in de bus. Met hun unieke Nederlandstalige a capella blues treden ze al weken op langs buslijn 1 in Holtenbroek en Stadshagen. De wijken waar hun muziek zich ook afspeelt. In korte tijd hebben ze een enthousiaste fanbase opgebouwd en nu maken ze de stap naar een van de grootste muziekevenementen van Nederland.

Artikel delen:

Reageer